Regija
VALPOVAČKI HDZ PREDSTAVIO SVOG KANDIDATA NA LOKALNIM IZBORIMA

Tomislav Čamagajevac će na izbore za gradonačelnika
Objavljeno 9. siječnja, 2021.
VALPOVO - Nakon što je posljednjih dana prošle godine zbog neizglasavanja proračuna za 2021. godinu raspušteno Gradsko vijeće Valpova, sada je objavljeno ime službenog kandidata iz redova HDZ-a koji ulazi u predstojeću utrku na lokalnim izborima za gradonačelnika Valpova.

"Gradski odbor HDZ-a Valpova početkom tjedna održao je svoju redovitu sjednicu na kojoj je za kandidata HDZ-a za gradonačelnika Valpova na predstojećim lokalnim izborima u svibnju jednoglasno izabran Tomislav Čamagajevac", priopćeno je iz GO-a HDZ-a, odakle se navodi i da je Čamagajevac prihvatio kandidaturu te zahvalio članovima valpovačkog HDZ-a za iskazano povjerenje.

Kandidat za novog prvog čovjeka Valpova, koji potječe iz poznate valpovačke obitelji Čamagajevac, rođen je 1972. godine u Osijeku, gimnaziju je završio u Valpovu, a Pravni fakultet na Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku. Branitelj je dragovoljac u Domovinskom ratu i nositelj Spomenice Domovinskog rata. Od 2009. godine radi kao stručni savjetnik - kontrolor u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i regionalnom razvoju u Regionalnom uredu u Osijeku, a ima radnog iskustva i u odvjetničkom uredu, kao i u poduzetništvu. Tomislav Čamagajevac ima i diplomu košarkaškog trenera Hrvatskog olimpijskog odbora, a u Valpovu je poznat kao dugogodišnji košarkaš i trener KK Valpova i KK Belišća. Oženjen je i otac jednog sina, u slobodno vrijeme uživa u ribolovu i malom nogometu.

Izbori za gradonačelnika Valpova bit će održani 16. svibnja 2021.godine, navodi se u priopćenju valpovačkog HDZ-a, koje potpisuje predsjednik Goran Ivanović. L. Aničić
Najčitanije iz rubrike