Regija
ZBOG EPIDEMIOLOŠKIH RAZLOGA PROMJENA RADA

U vrtić Cvrčak u tri smjene
Objavljeno 8. siječnja, 2021.
VIROVITICA - Dječji vrtić Cvrčak donio je odluku o početku programa predškole za mališane, koji će biti podijeljeni u tri skupine. Tako će, zbog epidemiološke situacije, djeca u predškoli boraviti prema tjednom rasporedu od 8 do 13.30 sati.

Prva skupina u predškolu kreće od 11. do 15. siječnja, dok će roditelji djece druge skupine mališane moći povjeriti odgojiteljicama od 18. pa do 22. siječnja. Nakon toga treća grupa u predškolu kreće od 25. do 29. siječnja.

– Prijašnjih godina djeca su se izmjenjivala svakodnevno, no sada zbog obavljanja detaljne higijene prostora nakon svake skupine, njihova što manjeg miješanja (izmjena dviju skupina), boravka odgojiteljice dnevno samo s jednom skupinom djece, dnevnog kontakta odgojiteljice s roditeljima/skrbnicima samo jedne skupine, ovako je organiziran rad – kažu iz vrtića.

Iz Cvrčka su uputili roditelje i skrbnike da bi dijete sa sobom trebalo ponijeti ruksak u kojemu će se nalaziti rezervna odjeća, papuče i papirnate maramice. Također preporučuju da se u ruksak stavi bočica s vodom ili negaziranim sokom te obično pecivo i voćka za okrjepu tijekom dana. V.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike