Regija
HVALEVRIJEDNA HUMANITARNA AKCIJA

Vinkovački bikeri opet su pokazali veliko srce
Objavljeno 18. prosinca, 2020.
Marko Stojanović živio je u teškim uvjetima, pa je Moto klub Vinkovci odlučio pokrenuti akciju i adaptirati dio kuće

Moto klub Vinkovci i ove godine, kao i bezbroj puta do sada, ispisao je svoju najljepšu božićnu priču odlučivši urediti prostor za život 29-godišnjeg Marka Stojanovića iz Vinkovaca.

Marko je skroman momak koji obožava bikere i prijatelji su mu željeli pomoći. Donedavno je živio s ocem, majkom i sestrom u prednjem dijelu kuće u Ulici Alojzija Stepinca 90 u Vinkovcima, no zbog nedostatka prostora prešao je u stražnji dio kuće koji je sve samo ne kuća za život.

Andrija Stojanović, član Moto kluba, pozna Marka kad je dolazio u njegov ugostiteljski objekt, no neko vrijeme ga nije bilo, pa su se zabrinuli i otišli kod njega kući, no imali su što i vidjeti.

- Srce mi se slomilo kad sam vidio u kakvim uvjetima živi Marko, zavapio sam ‘‘O moj Bože‘‘, mi kao klub moramo tu pomoći. Pokrenuo sam humanitarnu akciju na našem facebok-profilu, gdje se javilo puno članova. Svi su željeli pomoći - rekao je Stojanović.

Prema riječima Slavka Šebalja, člana kluba, odmah su prionuli poslu i vjeruju kako će do kraja godine ispuniti obećanje dano Marku. "Odlučili smo Marku pomoći i vratiti osmijeh na lice, a to su ono osnovno, uvjeti za život", rekao je Šebalj. Marko nije krio suze, zahvalio je svim ljudima dobre volje koji su mu željeli pomoći. Tužna priča dobit će lijep završetak. Vinkovački bikeri još jednom su pokazali veliko srce za male ljude, oni idu uvijek kad je najteže.



Mario Hunjet, tajnik kluba, zahvalio je svim prijateljima Moto kluba Vinkovci, BMW klubu Vinkovci i svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji. Ako netko želi pomoći i donirati građevinski materijal, neka se javi na facebook-stranicu Moto kluba Vinkovci ili na mkvinkovci1926@gmail.com.

Mario Kokaj
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽELJA MJEŠTANA VALPOVŠTINE POSTALA JE REALNOST

Novi most preko Vučice i novo raskrižje

U STRUKOVNOJ ŠKOLI, STRUKA UPOZORAVA:

Pronašle zmiju u učionici, rano ljeto poremetilo i njih

POSAO ZA 60 RADNIH DANA

Golinci dobivaju LED javnu rasvjetu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli

2

VERONIKA I ZLATKO POLA STOLJEĆA ZAJEDNO

U braku Mrakovih razgovor i dogovor nikad nisu zamrli

3

DRŽAVNO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE

Na prodaju 101,6 hektara,
početna je cijena 546.281 euro