Sport
STOLNOTENISKA SUPERLIGA

"Vodenima" prilika za popunjavanje salda
Objavljeno 5. prosinca, 2020.
Superliga za stolnotenisače nastavlja se u svom običajnom ritmu. I ovoga vikenda igra se dvostruki program, a na rasporedu su susreti 6. kola. U pogonu će biti i stolnotenisači Vodovod Osijeka koji igraju domaće susrete u svom domu Gradskog vrta. U subotnje popodne "vodenima" u goste dolazi Pula, dok će u nedjeljnoj matinji (11 sati) odmjeriti snage sa sastavom riječkog Srdočija.


Osječki tercet, Mario Banek, Josip Arbanas i Tomislav Markotić, pod vodstvom Dragana Kneževića ove sezone gura posve solidno, momčad je u gornjem dijelu tablice (peti), a ulogu favorita ima i u dvobojima 6. superligaškog kola. Pula je vrlo dobra momčad i spremna je za iznenađenje, ali Osječani se nadaju da ga neće prirediti u Gradskom vrtu. Srdoče bi se trebalo dobiti bez većeg stresa, ipak je to momčad koja se nalazi pri samom dnu, a ove sezone ostvarila je samo dvije pobjede.

Od ostalih slavonskih superligaša u akciji će biti samo Cibalia. Vinkovčani u svom dvostrukom programu igraju s istima suparnicima kao Osječani, samo u obrnutom terminu. Srdoči kod Cibalije gostuje u subotu, a dan kasnije na Bosut dolazi Pula. Stolnotenisači Požege i Slavonskog Broda su na prisilnoj stanci, oni su svoje susrete s Dugim Selom i varaždinskim Starrom morali odgoditi, jer COVID nije zaobišao ni stolnoteniska natjecanja. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike