Sport
OSIJEK II GOSTUJE KOD RUDEŠA

Sudar momčadi koje su u najboljoj formi
Objavljeno 30. studenog, 2020.
gometaše Osijeka II danas očekuje zanimljiv posao u drugoligaškoj utrci. Bijelo-plavi su lideri prvenstva, a put ih vodi u goste Rudešu. Ako se pogleda ljestvica, dolazi se do zaključka da su Osječani favoriti u tom susretu, s obzirom na to da je Rudeš tek 13-plasirani. Međutim, bit će to ogled dvaju suparnika koji žive u dugom nizu neporaženosti. Osijek II za poraz ne zna već osam kola, a Rudeš, koji je preporođen dolaskom Marija Carevića na kormilo, već je šest susreta zaredom postizao pozitivne rezultate. Zato će to biti vrlo zanimljiva utakmica, u kojoj se Osječani, prije svega, uzdaju u svoju čvrstu obranu, a u napadu će Sekulić i društvo valjda nešto i zabiti. Inače, u redovima Rudeša igra i jedan igrač NK Osijek na posudbi, riječ je Robertu Ćosiću, koji je donedavno nosio dres Osijeka II. Trener osječke momčadi, pak, Igor Golić dobio je na raspolaganje pet svojih igrača, koji su bili s prvom momčadi u Puli, a jedan od njih je Domagoj Babin.


- Čast mi je i zadovoljstvo što sam u Puli dobio priliku debitirati na prvoligaškim travnjacima. Za mene je to poticaj, ali i obveza da nastavim pružati što bolje igre na drugoligaškim utakmicama. U Zagrebu nas očekuje izazovna utakmica jer, uz nas, Rudeš je trenutačno momčad koja je u najboljoj formi. Mi tamo dolazimo kao vodeća momčad lige pa moramo dokazati da to nije slučajno, a to možemo samo učiniti - pobjedom.


Inače, u akciju se vraćaju još neki igrači, koje je od terena bio odvojio koronavirus, poput Juraja Ljubića i Roberta Miškovića


Vjerojatni sastav: Barešić, Magdić, Gačić, Barišić, Benić, Babin, Ljubić, Kuprešak, Sekulić, Mišković, Beljo.
Današnji susret Rudeš - Osijek II igra se Zagrebu s početkom u 13.30. D.Keler

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana