Osijek
PUNE POLICE NAKON OBJAVE ČLANKA U GLASU SLAVONIJE

U Bilje stižu knjige iz cijele Hrvatske
Objavljeno 26. studenog, 2020.
Klub ljubitelja knjiga u Bilju osnovao je Knjigoteku i prikuplja knjige. Potporu su dali, kaže predsjednik Općinskog vijeća Bilja Srećko Tatarević, Općina Bilje i načelnik Željko Cickaj te mnogi donatori, a Tatarević zahvaljuje i Glasu Slavonije koji je objavio članke o djelovanju ljubitelja dobrog štiva i književnim večerima, kao i na pozivu da im se doniraju knjige.

​Tatarević nam priča kako su odmah nakon što je objavljen tekst u Glasu Slavonije počeli pristizati pozivi iz svih dijelova Lijepe Naše.

"Ostali smo zatečeni kada su nam se počeli javljati ljudi iz svih krajeva Hrvatske koji su nam poslali pune kutije knjiga putem pošte, a građani koji su nam bliže znaju nas i nazvati da sami dođemo po knjige. Stvarno prekrasan odaziv na naš poziv za donacijom knjiga, to nam je uvelike pomoglo da popunimo dio naših polica. Zahvaljujem još jednom Glasu Slavonije i svim donatorima, od srca, i ujedno koristim priliku da pozovem i druge da nam se jave, ako nam žele donirati neki od naslova. Svaka darovana knjiga i nama će prirasti srcu kao što je i njima, imamo dosta članova koji vole književnost i publicistiku“, poručuje Srećko Tatarević, pozivajući ljude da se u vrijeme kada su više u kući posvete čitanju. D.P.
Možda ste propustili...

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike