Dome slatki dome
NAKON TEČAJA ZA ŠKOLOVANJE PASA

Posljednji ovogodišnji ispit u radu športskih pasa
Objavljeno 26. studenog, 2020.
Kinološko društvo Čepin organiziralo je posljednji ispit u radu športskih pasa za ovu godinu. Tako su se na poligonu društva kod vodotornja našli vodiči sa svojim ljubimcima, a tragovi i pretraživački ispiti održali su se na oranicama u Hrastinu. Sudac je bio Josip Novak, markirant i tragopolagač Dražen Kos, voditelj priredbe Biljana Krušić.


Lijepo je bilo vidjeti Martinu i Nou, kao i Tonku s border kolijem, koji su jesenas krenili u školu u KD "Čepin", a sad su izišli na ispit i uspješno odradili program. Sudjelovalo je devet vodiča i devet pasa, i to: jedan po NP-OP, dva po IGP-BH/VT, jedan po IGP-1, jedan po IGP-3 i četiri pretraživačka ispita, i to tri po programu StPr2 i jedan po StPr3, a svi su odradili i položili svoje programe.


Martina Ivičić s bernskim planinskim psom Noom položila je NP-OP; Tonka Mohr s border kolijem Befirst Mohrning mist Borders IGP-BH/VT; Božidar Božić s malinoa Des Deux Sabres Poison IGP-BH/VT; Davor Šalamon s njemačkim ovčarom Abby vom Falkendonner IGP-1; Ivan Horvat s malinoa Gun od Moslavine, IGP-3; Mario Klinec s malinoa Alfa Heksogen StPr2; Robert Kubica s malinoa Aura Heksogen StPr2; Goran Ardalić s malinoa, Azra Heksogen StPr2; Bojan Kuharić s malinoa Alba Heksogen StPr3. J.Kn.
Možda ste propustili...

CVIJEĆE U VAZI DUŽE ĆE TRAJATI

Odrezati listove, mijenjati vodu

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEST: EINHELL PICOBELLA

Dovedite lako svoju terasu i okućnicu u red

2

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

3

STANOVANJE : VRTNE OGRADE

Zanimljiva, jedinstvena, ali i vrlo funkcionalna