Mozaik
NEOBIČNA BOŽIĆNA TRGOVINA NA WEBU

British Airways prodaje predmete iz zrakoplova
Objavljeno 25. studenog, 2020.
Britanska zrakoplovna tvrtka British Airways, koja je, poput ostalih aviokompanija, u golemome minusu zbog posljedica pandemije koronavirusa, u ponedjeljak je najavila internetsku prodaju luksuznog pribora za jelo i posuđa, papuča, kozmetičkog pribora, kolica i ostalih predmeta iz svojih prizemljenih zrakoplova, nastojeći bar na taj način zadržati svoje klijente u vrijeme kada putuje vrlo malo ljudi.


Među ponuđenim predmetima na internetskoj stranici tvrtke nude se čaše za pjenušac, posuđe i pribor koji se koriste u prvoj klasi, papuče i pokrivači koji će, kako stoji u priopćenju tvrtke, kupcima "omogućiti da se prisjete čarobnog iskustva letenja i u vlastitu domu". Kolekcionari mogu kupiti i predmete koji se koriste u Boeingu 747, poput kolica. Nastojeći nadoknaditi gubitke i popraviti financijsko stanje na koje je žestoko utjecala pandemija koronavirusa, zrakoplovna tvrtka još je početkom godine prodala umjetnička djela vrijedna milijune funta.


U priopćenju stoji i da se kupcima pruža prilika da kupnjom predmeta iz sada prizemljene flote jumbo mlaznjaka Boeing 747 na internetskoj prodaji nabave "dio povijesti" britanske tvrtke. Zrakoplovna grupa IAG, vlasnica British Airwaysa i španjolske Iberije, od početka godine zabilježila je 5,6 milijarda eura gubitka, uključujući dodatnih 1,76 milijarda eura gubitka u trećem tromjesečju.
Da bi prevladao krizu, IAG je proveo veliko restrukturiranje, ukinuvši pritom 13.000 radnih mjesta u British Airwaysu. H
13

tisuća radnih mjesta ukinuto je ove godine zbog krize u British Airwaysu
Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike