Dome slatki dome
KAMPANJA

Održiva kupnja
Objavljeno 19. studenog, 2020.
Tijekom kampanje, od 24. studenoga do 3. prosinca, robna kuća Ikea u Hrvatskoj ponudit će otkup namještaja po cijeni dvostruko većoj od njegove procijenjene vrijednosti. Dvostruka ponuda vrijedi samo za kupce koji su ujedno i članovi kluba Ikea family, a sav vraćeni namještaj tijekom navedenog razdoblja bit će doniran za projekte u zajednici kako bi se pomoglo onima koji su najviše pogođeni pandemijom COVID-19. Svoj isluženi namještaj kupci mogu vratiti tijekom radnog vremena robne kuće Ikea Zagreb, od 24. studenoga do kraja godine, dok obvezna online procjena namještaja treba biti provedena tijekom desetodnevnog trajanja kampanje Green Friday. U zamjenu za svoj namještaj kupci će dobiti vaučere s iznosom koji mogu potrošiti u robnoj kući Zagreb. Vrijednost vaučera ovisit će o stanju vraćenog namještaja.

Nakon ove kampanje usluga otkupa namještaja nastavit će djelovati, a otkupljeni će se namještaj ponovno prodavati na odjelu.

Kako bi se pridružili inicijativi u Hrvatskoj, kupci trebaju slijediti nekoliko jednostavnih koraka, dok će se Ikea pobrinuti da se sve preventivne mjere stalno provode. Kupcima se preporučuje da procjenu vrijednosti svog namještaja naprave od kuće, uz pomoć internetskog alata koji koristi posebnu matricu cijena, ovisno o stanju namještaja. Potom će dobiti QR kod, procijenjenu vrijednost i broj prijave predmeta. Svi predmeti trebaju se donijeti potpuno sklopljeni. Zaposlenici tvrtke provjerit će fizičko stanje svakog komada namještaja, a kupcu će se ponuditi konačna otkupna cijena. J.Kn.
Možda ste propustili...

ISKORISTITE VREĆICE OD ČAJA

Štite i hrane biljke

VRT : SADNJA BOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

Najčitanije iz rubrike