Tehno
KONFERENCIJA

WinDays u online formatu
Objavljeno 13. studenog, 2020.
WinDays20 powered by Microsoft konferencija održat će se u online formatu od 7. do 9. prosinca 2020., u skladu s reputacijom konferencije predavači će održati izvorna predavanja koja sudionici još nigdje nisu imali prilike čuti.


Maksimalnu kvalitetu predavanja i mogućnost interakcije sa sudionicima osigurat će i činjenica da će ih većina predavača održati uživo iz dvorana zagrebačkog Mozaik Event Centra. Predavanja će se tijekom sva tri dana održavati usporedno u tri smjera – tehnološkom, poslovnom i poslovno-tehnološkom. Sudionici će predavanja pratiti preko live streama, i to prema vlastitom rasporedu, a sva predavanja koja propuste moći će pogledati naknadno. Kroz tehnološki smjer sudionike će voditi domaćoj IT zajednici poznata imena Domagoj Pavlešić (Web ideja) i Igor Pavleković (Microsoft). Tehnološki smjer donijet će raznovrsne teme, no svima je zajedničko da su, zbog načina obrade teme, predavanja ponajprije namijenjena publici s određenom razinom predznanja. Govorit će se o umjetnoj inteligenciji, strojnom učenju, analizi podataka i raznim tehnološkim alatima te dobrim primjerima njihove primjene i o drugim aktualnostima iz svijeta tehnologije.


Poslovno-tehnološki smjer ponajprije će se baviti rješenjima koja tehnologija nudi za izazove u poslovnom svijetu. Moderator Dinko Tipurić (Nephos) ugostit će brojne vrhunske domaće predavače koji će se baviti raznovrsnim temama, od razvoja proizvoda baziranog na umjetnoj inteligenciji te raznih alata za kolaboraciju i upravljanja Android uređajima u poslovnim okruženjima. Željko Krizmanić (Eventa01) moderirat će poslovni smjer. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike