TvObzor
FRANKA OBJAVILA NOVU PJESMU

Zanimljiva obrada svjetskog hita Watermelon Sugar
Objavljeno 13. studenog, 2020.

U vrijeme kada su mnoge granice zatvorene i svijet funkcionira po “novom normalnom”, Franka se udružila s renomiranim imenima svjetske glazbene scene kako bi publici i fanovima ponovno poklonila još malo glazbene pozitive:

‘’Watermelon Sugar Harryja Stylesa svjetski je glazbeni hit koji se nekako konstantno provlačio mojim listama za slušanje i uvijek bi unio pozitivu u svaki moj dan. Odlučila sam ga obraditi i otpjevati po svom guštu i donijeti publici nešto novo i zanimljivo. Drago mi je da se pokazalo kako glazba nema granica niti u ovo vrijeme, te smo uspjeli okupiti sjajne glazbenike koji su moju viziju pretočili u stvarnost’’, rekla je Franka.

Na pjesmi su surađivali basist David Parks, koji na svim glazbenim turnejama surađuje s Justinom Beiberom i Jasonom Derulom, klavijaturist Brockett Parsons, koji je među ostalima surađivao je i s P. Diddyjem, a trenutno svira s Lady Gagom, trubač Mike Cordone radi s najvećim svjetskim imenima pop-glazbe, među kojima su The Jonas Brothers, Kanye West, Pharrell, Usher, Ricky Martin i Ariana Grande. Gitarista Georgea Collinsa poznati gitarski magazin guitar.com prozvao je velikom glazbenom senzacijom, dok je Saša Maček poznat hrvatskoj publici kao bubnjar EDM/POP grupe Cheatcodes, a surađivao je i s Lauv, Steveom Stylesom, Wowom Jonesom i Danom Richardsom, te saksofonist Joshua Kovacevic, član hrvatskog ska-benda October Light koji nastupaju od SAD-a, Europe, pa čak do Egipta.

Za glazbenu produkciju zadužen je Samuel Lundell, švedski producent koji radi aranžmane mnogim svjetskim glazbenicima. Mix i mastering obrade pjesme “Watermelon Sugar” odradio je Marko Mihaljević u prestižnom londonskom Abbey Road institutu u kojemu su među ostalima snimali The Beatles, Aretha Franklin, Adele, Amy Winehouse, Ed Sheeran i drugi. Zanimljiv videospot koji je Franka predstavila na svom YouTube kanalu režirao je Dario Radusin.

’’Vjerujem kako su slušatelji uživali i plesali, gdje god ljetos bili, uz moju posljednju pjesmu ‘Prvi osjećaj’, a dok uskoro ne iziđe moj novi službeni singl ‘Plan B’, vjerujem kako će sa smiješkom zaboraviti na svakodnevno uz “Watermelon Sugar”, poručila je Franka.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike