Mozaik
NAKON ŠTO GA JE NAZVAO NEDUHOVITIM "ČUDAKOM"

Cohen ponudio Trumpu ulogu ako izgubi izbore
Objavljeno 28. listopada, 2020.
Ako Donald Trump ne pobijedi na izborima početkom idućeg mjeseca, Sacha Baron Cohen nudi mu poslovnu priliku.


Nakon što je Trump tog engleskog komičara prozvao neduhovitim "lažnjakom“ i "čudakom“, komentirajući novi nastavak avantura imaginarnog Kazahstanca Borata, Baron Cohen mu se izravno obratio na Twitteru. "Donalde, cijenim besplatnu reklamu za Borata“, napisao je u subotu glumac i producent. "Priznajem, ni ti meni nisi smiješan. No cijeli svijet ti se ipak smije. Uvijek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a tebi će trebati posao nakon inauguracije 20. siječnja. Razgovarajmo!“. U novom nastavku Borata žrtva je postao Trumpov odvjetnik Rudy Giuliani. On je u filmu ulovljen u neobičnom položaju, s rukama u hlačama dok iznad njega stoji glumica koja igra Boratovu kćer, konzervativnu televizijsku novinarku.


Potom u sobu utrčava Borat i Giulianiju govori: "Ona ima 15 godina. Prestara je za vas". Giuliani je odbacio tvrdnje da si je gurao ruke u hlače, napisavši na Twitteru da si je namještao košulju nakon što je sa sebe skinuo mikrofone.


Novinari su u petak pitali Trumpa je li zabrinut zbog sigurnosnih propusta, budući da se u filmu pokazalo da Boratova filmska kći Maria Bakalova ulazi u Bijelu kuću i razgovara s Donaldom Trumpom mlađim. "Ne znam što se dogodilo“, odgovorio je republikanac. "No prije mnogo godina Baron Cohen pokušao je prevariti i mene, a ja sam bio jedini koji je rekao da nema šanse. Taj čovjek je lažnjak i nije mi duhovit“. "Za mene je on čudak“, rekao je Trump. H
Možda ste propustili...

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

Najčitanije iz rubrike