Zdravlje
CJELOVIT POGLED NA ZDRAVLJE

Pametna vaga Index S2
Objavljeno 26. listopada, 2020.
Pametna vaga Index S2 dolazi s novom funkcijom grafikona, koji prikazuje fluktuaciju težine, poboljšanom preciznošću i raznim biometrijskim podatcima kako za ozbiljne sportaše tako i za sve one koji se brinu o svojem zdravlju. Podatci se bez problema Wi-Fi vezom sinkroniziraju s računom na aplikaciji Garmin Connect i korisnici na jednom mjestu mogu pregledati sve svoje detaljne zdravstvene podatke. Zahvaljujući elegantnom, tankom dizajnu s prikazom u boji u visokoj razlučivosti, Index S2 je alat za zdravlje i wellness koji podržava korisnike na putu da budu bolji nego jučer. Za svakodnevno korištenje nova funkcija grafikona, koji prikazuje trend fluktuacije težine, pomaže korisnicima da ne budu obeshrabreni svakodnevnim fluktuacijama u težini. Na zaslonu se prikazuje linijski grafikon očitavanja težine u prethodnih 30 dana, što olakšava fokusiranje na cilj.

Za profesionalne sportaše, koji ovise o praćenju tih fluktuacija kako bi nadzirali razinu hidratacije, Index S2 na ekranu prikladno prikazuje razliku između trenutnog vaganja i prethodnog vaganja. Sportaši se mogu koristiti tim informacijama kako bi vidjeli koliko im je potrebno da se rehidriraju nakon zahtjevnog treninga.

Za cjelovit pogled na svoje zdravlje indeks S2 mjeri širok spektar biometričkih podataka, uključujući težinu, postotak tjelesne masti, BMI, masu skeletnih mišića, koštanu masu i postotak tjelesne vode. Za doista prilagođeno iskustvo mini aplikacije mogu se uključiti ili isključiti, tako da korisnici vide samo ono što je relevantno za njihove specifične ciljeve. Početno postavljanje jednostavno je s korisničkim vodičem za upotrebu aplikacije Garmin Connect.. U aplikaciji korisnici mogu prilagoditi koje mini aplikacije vide na vagi. Index S2 može primiti do 16 korisnika, što ga čini savršenim za obitelj ili tim. Index S2 dolazi u crnoj i bijeloj boji, ima vijek trajanja baterije do devet mjeseci, a dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1119 kuna. M.R.
Možda ste propustili...

SAVJET NE MOŽEMO SVE KONTROLIRATI

Učestali mikrostres itekako crpi energiju

STUDIJA UBLAŽAVANJE MENTALNIH I FIZIČKIH TEGOBA

Ljudski dodir može smanjiti bol, depresiju i tjeskobu

Najčitanije iz rubrike