Sport
PREMIJER LIGA KOŠARKAŠICA

Brokerice u Požegu idu popuniti konto
Objavljeno 24. listopada, 2020.
Epidemija koronavirusa nije poštedjela ni Premijer žensku košarkašku ligu. Zbog zaraženih igračica većina susreta 4. kola je otkazana, ali ekipa Murse Vrijednosnica Osijek ovoga će vikenda ipak biti u akciji. Neće putovati daleko, samo do Požege, gdje je u slavonskom derbiju očekuje stari rival Plamen Požega. Utakmica je na rasporedu danas (subota) od 18 sati u požeškoj dvorani Tomislav Pirc.

- Kod nas nema zaraženih, do jučer ih nije bilo ni u Požegi, pa se utakmica može odigrati. Iako, dok ne izađemo na parket, sve je moguće, pa i odgoda par sati prije susreta. No nadam se da ćemo odigrati susret u Požegi - kaže trener osječkih brokerica Goran Gunjević.

Utakmice "mursašica" i Požežanki uvijek su bile zanimljive i neizvjesne, igralo se "na nož, jer pobjeda u slavonskom obračunu kao da ima i neku veću važnost od dva boda na kontu.

- Mi u Požegu idemo s jasnim ciljem - pobijediti. Imamo kvalitetu za to, samo se nadam kako ćemo imati i svoj dan. Naša želja je igrati u Ligi za prvaka, a za to su nam nužni bodovi kod Plamena - poručuje Gunjević, koji može računati na svoje najjače uzdanice, oporavljenu Balić, zatim Matešić, Šimunić, Šarliju... U sastavu Požežanki trebala bi biti iskusna Jelena Ivezić, koja ima problema s ozljedom, ali navodno će igrati s maskom kako bi pomogla svojoj ekipi da bodovi ostanu u dvorani Tomislav Pirc. I. Liović
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana