Sport
RUKOMET

Spačva konačno po prvu pobjedu
Objavljeno 24. listopada, 2020.
U petom kolu Paket24 Premijer lige rukometaši Spačva-Vinkovaca (subota, 19 sati) u dvorani OŠ Bartola Kašića dočekuju Sesvete. Vinkovčani konačno žele ostvariti prvu pobjedu, s obzirom na to kako nakon prva četiri kola na kontu imaju samo bod. S druge strane Sesvete zasad opravdava status momčadi koja se bori za Ligu za prvaka. Trenutačno su u TOP 5 momčadi sa šest bodova, samo bod manje od vodećih Varaždina 1930 i Gorice.

- Ovo je utakmica u kojoj moramo ostvariti pobjedu, a toga su, vjerujem, svjesni i rukometaši. Mislim da je Sesvete momčad po mjeri. Imaju kvalitetu, ali ne iz reda onih momčadi koje bi bile favorit protiv nas, posebno ne na našem terenu. Znamo što nam donosi pobjeda. Približili bismo se gornjem dijelu i konačno stigli na pobjednički put na koji smo morali doći i ranije. Evo, sjetim se utakmice protiv Umaga i našeg poraza kod kuće. Siguran sam, da igramo sljedećih pet utakmica svih pet bismo dobili - najavio je utakmicu Josip Mečić, trener Spačva-Vinkovaca.

Spomenimo kako u Prvoj HRL Sjever zbog pojave koronavirusa kod suparnika rukometaši Osijeka i ovaj će vikend biti bez utakmice. K.L.
Možda ste propustili...

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

Najčitanije iz rubrike