TvObzor
MONSTER HUNTER

Akcijsko-avanturistički ZF spektakl s Millom Jovovich
Objavljeno 23. listopada, 2020.

Kada se sudare dva svijeta, Milla Jovovich biva prebačena u Novi svijet, koji je dom ogromnih i zastrašujućih čudovišta otpornih na naše oružje. Ona će se morati udružiti s lovcima iz njihova svijeta kako bi se suprotstavila čudovištima i vratila kući.

Akcijsko-avanturistički ZF spektakl Monster Hunter temeljen je na istoimenoj seriji videoigara koja je postala globalni fenomen, a sada je napokon došlo vrijeme da velika čudovišta i veliku akciju doživimo na platnima dovoljno velikim da ih mogu zadržati!

U traileru koji je predstavljen prošlog tjedna pratimo vojnu postrojbu koja se nalazi u potrazi za timom Bravo čiji trag je nestao usred pustinje. Vojnici se odjednom nađu usred pješčane oluje koju jedva prežive. Nakon što se osvijeste, shvate da su na neki način prebačeni u drugi svijet u kojemu vrijede neka potpuno nova pravila te se ono što je trebala biti spasilačka misija pretvara u borbu za preživljavanje.

U glavnim ulogama gledamo Millu Jovovich (Peti element, Resident Evil) kao iskusnu kapetanicu Ardemis koja predvodi svoju postrojbu marinaca. U ulozi misterioznog lovca na čudovišta našao se Tonyja Jaa (Fast & Furious 7, xXx: Return of Xander Cage), a od ostalih glumačkih imena treba istaknuti T. I. Harrisa (Ant-Man, Takers) i Rona Perlmana (Hellboy, Sons of Anarchy).

Redatelj i koscenarist filma je Paul W. S. Anderson (Event Horizon, Resident Evil, AVP: Alien vs. Predator) koji je pri ostvarenju svoje filmske vizije surađivao s producentom videoigre Ryozom Tsujimotom i njezinim redateljem Kanameom Fujiokom.

Nikola Kučar
SINOPSIS
Mimo našeg svijeta postoji još jedan: svijet opasnih i moćnih čudovišta koja ubitačnom žestinom vladaju svojim područjem. Kada iznenadna pješčana oluja prebaci kapetanicu Ardemis (Milla Jovovich) i njezinu postrojbu (T. I. Harris, Meagan Good, Diego Boneta) u novi svijet, vojnici u šoku otkrivaju kako je neprijateljsko i nepoznato okružje dom golemih i zastrašujućih čudovišta otpornih na njihovo oružje. U očajničkoj borbi za preživljavanje postrojba nailazi na misterioznog Lovca (Tony Jaa), koji je zahvaljujući svojim jedinstvenim vještinama uvijek korak ispred moćnih stvorenja. Dok Artemis i Lovac postupno stječu međusobno povjerenje, ona otkriva da je on dio tima koji vodi Admiral (Ron Perlman). Suočeni s opasnošću toliko velikom da prijeti uništenju njihova svijeta, hrabri ratnici udružit će svoje jedinstvene sposobnosti kako bi se pripremili za konačnu bitku.
Možda ste propustili...

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike