Mozaik
NOVU KOLEKCIJU PJESAMA JE NAPISAO, ODSVIRAO I PRODUCIRAO

McCartneyev novi album u prosincu
Objavljeno 22. listopada, 2020.
Paul McCartney će u prosincu objaviti album "McCartney III", a riječ je o novoj kolekciji pjesama koju je napisao, odsvirao i producirao, 50 godina nakon svog prvog samostalnog albuma. Album je snimljen u Sussexu, na jugu Engleske, a kao i druga dva albuma slična imena, "McCartney" iz 1970. i "McCartney II" iz 1980., napravio ga je sam.

- Živio sam lockdown život na svojoj farmi s obitelji i svaki dan sam odlazio u studio. Morao sam raditi na filmskoj glazbi, a to se pretvorilo u prvu pjesmu. Kad sam ju dovršio, pitao sam se što dalje - rekao je McCartney. Tada se vratio na poludovršene skice koje je stvarao tijekom godina.

- Svaki dan počeo sam snimanjem instrumenta na kojem sam napisao pjesmu i postupno sam radio nove slojeve, bilo je jako zabavno. To je bilo stvaranje glazbe za sebe, a ne u neku svrhu. Radio sam stvari koje volim raditi i nisam znao da će to završiti kao album - kaže McCartney, koji je posljednji album, "Egypt Station", izdao 2018., a posljednju turneju imao je 2019. H
Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike