Tehno
KINGSTON DATATRAVELER DUO

Dva USB priključka rade sa standardnim USB Type-A i USB Type-C sučeljima
Objavljeno 23. listopada, 2020.
DataTraveler Duo sadržava dva USB priključka koja rade sa standardnim USB Type-A i USB Type-C sučeljima kako bi se podatci jednostavno dijelili između prijenosnih i stolnih računala te mobilnih uređaja. Brzine USB 3.2 prve generacije dopuštaju korisnicima lagan pristup i prijenos dokumenata, fotografija, videozapisa, glazbe itd. Dvostruki klizač štiti USB priključke dok nisu u upotrebi. DT Duo posljednji je dodatak Duo liniji "uključi i radi" diskova koji odgovaraju mobilnim potrebama:


DataTraveler microDuo 3C (DTDUO3C): Dvostruko sučelje koje se može povezati sa standardnim USB i USB Type-C sučeljem s velikim brzinama čitanja, do 100MB/s. Dostupno do kapaciteta od 128 GB, što pruža dovoljno prostora za pohranu najnovijim pametnim telefonima, tabletima, PC i Mac računalima.


DataTraveler microDuo 3.0 G2 (DTDUO3G2): Dvostruko sučelje micro-USB i USB Type-A za Android pametne telefone i tablete koji podržavaju USB OTG (On-The-Go). DTDUO3G2 se može ukopčati u micro-USB sučelja koja se koriste za punjenje uređaja kao dodatan prostor za pohranu (do 128 GB) za brze i jednostavne prijenose podataka, fotografija i videozapisa između mobilnih uređaja i osobnih računala. DataTraveler Duo dostupan je u kapacitetima od 32 GB do 64 GB, te je podržan petogodišnjim jamstvom s besplatnom tehničkom podrškom.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike