Sport
BROKERI NEĆE IGRATI ZA BODOVE U NEDJELJU

Gorica je još u samoizolaciji
Objavljeno 21. listopada, 2020.
U sklopu 7. kola HT Premijer lige košarkaši s Drave trebali su u nedjelju u Gradskom vrtu dočekati Goricu, protiv koje se tražio prekid od pet poraza u nizu. No, taj dvoboj će se igrati u nekom drugom terminu, a razlog je ulazak korone u redove Goričana. Momčad koju vodi Josip Sesar već je odgodila dva prethodna ligaška dvoboja protiv Šibenke i Alkara. Trojica igrača imaju pozitivan nalaz, dok su ostali u samoizolaciji koja završava početkom sljedećeg tjedna. Igrači Domagoja Kujundžića tako će neplanirano imati slobodan vikend, a sljedeću utakmicu na svom parketu trebali bi igrati tek u 9. kolu, početkom studenoga protiv Šibenčana. U međuvremenu odradit će gostovanje u Sinju kod Alkara, a ostaje otvoreno kada će se nadoknaditi ovaj zaostatak protiv Gorice.

- Ovo je situacija na koju ne možemo utjecati, odgoda je bila razumljiva, a takva je i preporuka epidemiologa, HZJZ-a, ali i HKS-a. Naravno da se kalendar natjecanja poremetio, evo, Gorica će morati nadoknaditi čak tri dvoboja. Vidjet ćemo u kojem ćemo terminu mi odraditi našu obvezu, voljeli bismo što prije, jer tko zna što nas sve još čeka - kaže sportski direktor Vrijednosnica Osijek Renato Martinko.

U HT Premijer ligi do sada koronavirus još nije napravio značajniju štetu. Kratku odgodu imala je samo Cibona na otvaranju prvenstva, a sada su u samoizolaciji Goričani. Pitanje je tko će biti sljedeći? N.B.
Možda ste propustili...

ČETVRTFINALE KUPA HRVATSKE ZA RUKOMETAŠE

Sesvete ovoga puta mirno kroz Zrinjevac

IZBORNICI USTRAJNI U SVOM ZAHTJEVU

Odluka o broju igrača 22. travnja

Najčitanije iz rubrike