Dome slatki dome
PRAKTIČNO

Ugradbeni hladnjak za vino
Objavljeno 22. listopada, 2020.
Gosti dolaze u neočekivani posjet. Nudi se piće. Može čaša vina? I ovdje situacija postaje napeta: vino se mora donijeti iz podruma ili iz smočnice, a nije uvijek na pravoj temperaturi. Praktično i elegantno rješenje dolazi u obliku uređaja za hlađenje vina Miele. Uređaj nije mnogo veći od mikrovalne pećnice, s lakoćom se uklapa čak i u najmanje kuhinje, a poglede privlači i u dnevnom boravku. S visinom od samo 45 cm, vinski hladnjak i dalje pruža dovoljno prostora za 18 boca vina. To je više nego dovoljno za malu količinu odabranih vina za ugodne večeri kod kuće.

U hladnjak stanu čak i boce šampanjca, zato što se razmak i smjer rešetki niše može prilagođavati bocama (FlexiFrame Plus). Dvije od tri niše mogu se razvući, a praktičnosti pridonosi uredan raspored zajedno s LED rasvjetom i magnetskim rubom polica na koji se kredom mogu ispisati nazivi vina.

Zahvaljujući svome jednostavnom dizajnu temeljenom na toniranom staklu, nehrđajućem čeliku i crnom stražnjem okviru, ovaj uređaj za vino lijepo se uklapa u sofisticirani namještaj i opremu. To je dodatno naglašeno mehanizmom za otvaranje bez ručki.J.Kn.
U hladnjak stanu čak i boce šampanjca, zato što se razmak i smjer rešetki niše može prilagođavati bocama
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike