Mozaik
GLUMICA OTKRILA NOVU STRAST

Mira Perić odlučila polagati ispit za upravljanje motociklom
Objavljeno 21. listopada, 2020.
Uživanje u motociklima nije isključiv privilegij muškaraca i nema dobne granice. To svojim primjerom pokazuje i osječka glumica i profesorica Mira Perić, koja je u procesu polaganja ispita za stjecanje vozačke dozvole za A kategoriju, odnosno za upravljanje motociklom. Iako je pala u prvom pokušaju, ne libi se tu svoju "falinku" podijeliti s nama. "Nećete vjerovati, ali dogodila mi se - trema. Nisam na poligonu dobro odradila vježbu osmice i nisam prošla na praktičnom dijelu ispita", kaže Perić. Eto, ta trema zna još uvijek iznenaditi i one profesije u kojima je borba protiv nje, pa i one pozitivne prije dizanja kazališnog zastora, reklo bi se "piece of cake". No, nikome ne treba suditi dok isto ne iskusi na svojoj koži.

Otkud ta iznenadna želja za motociklom? "Eto, otkrila sam u svojim zrelim godinama, novu strast. Imala sam priliku biti suvozačica na motociklu, doživjeti ljepotu i osjećaj slobode koji daje ova vrsta vožnje", kaže nam naša sugovornica. I odlučila se i sama polagati ispit za A kategoriju.

Što dalje? "Dobila sam dodatna tri sata, nadam se da će vrijeme dopustiti da još ovaj tjedan to odradim te pokušam ponovno polagati ispit", ne odustaje Mira Perić. U planu joj je i kupnja motocikla, ali, kaže nam, neće to učiniti sve dok dozvola ne bude u džepu. Jer ne želi se dovesti u napast, odnosno voziti bez položenog ispita... D.Kuštro
Možda ste propustili...

Damir Urban gostovao na MAKK-u:

Ja ću sigurno biti glazbenik doživotno!

9. SEZONA HRT-ova SHOWA “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Arija i Marko pobjednici showa

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JIM JULY OBJAVIO SVOJ DRUGI ALBUM

Motive odrastanja i obitelji prati omot s tatom rokerom

2

NAJNEOBIČNIJE IZDANJE DOSAD

Francuska pobijedila
na Dječjem Eurosongu

3

BETA SUDAR IZDALA NOVI SINGL I ZABAVAN SPOT

Talentirana mlada Slavonka pjeva "Doviđenja tugo"