Novosti
PREMINULA JEDNA OSOBA S PODRUČJA ČEPINA

Na koronavirus pozitivno 36 osoba s područja Osječko-baranjske županije
Objavljeno 19. listopada, 2020.

Tijekom posljednja 24 sata u laboratoriju KBC-a Osijek obrađeno je 348 uzoraka, od kojih je 36 osoba s područja Osječko-baranjske županije pozitivno na koronavirus.

Devet pozitivnih nalaza bilo je za osobe iz Osijeka i osječkih prigradskih naselja, osam s područja Đakovštine, po četiri iz Belišća i s područja Našica i tri iz Općine Antunovac. S područja grada Donjeg Miholjca, općina Erdut i Semeljci su po dvije novopozitivne osobe, a po jedna iz Bilja i Čepina.

Na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek i danas se nalazi 55 pacijenata koji su oboljeli od COVID-19 od kojih je šest na respiratoru. Preminula je jedna osoba (1935. godište) s područja Čepina, a koja je imala i niz drugih komorbiditeta.

Od početka epidemije koronavirusa na području Osječko-baranjske županije zabilježene su 1672 oboljele osobe, od kojih su do danas izliječene 1092 osobe zaražene koronavirusom.

Epidemiolozi su odredili samoizolaciju za 92 nova kontakta oboljelih, pa se na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji danas nalaze ukupno 2.183 osobe.

Policija je u zadnja 24 sata obavila 27 samoinicijativnih provjera osoba u samoizolaciji te dvije provjere putem dojava građana i to na području Osijeka i Belog Manastira, no nije utvrđeno niti jedno kršenje izrečene mjere samoizolacije.T.P.

Možda ste propustili...

VARAŽDINSKA I MEĐIMURSKA ŽUPANIJA BEZ PREMCA

Sjever Hrvatske najgori u Europi

USPJEŠNO NASTAVLJEN IZBORNI PROCES

HDZ izabrao lokalne čelnike

ZA SMJENU MINISTRA GOSPODARSTVA GLASAO SAMO 51 SABORSKI ZASTUPNIK

Ministar Tomislav Ćorić dobio povjerenje Sabora

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LETAK U SANDUČIĆIMA OSJEČANA

Anonimni uradak vrvi lažima o koronavirusu

2

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Na bolničkom liječenju 229 oboljelih od COVID-19, sedam osoba preminulo

3

DAVID OZRETIĆ JEDAN OD PIONIRA MEHANIČKE TROMBEKTOMIJE U HRVATSKOJ

Liječnici osječkog KBC-a mogli bi obaviti stotinjak takvih procedura godišnje