Sport
MINIMALNA POBJEDA CIBALIJE

Diyoke s bijele točke presudio "fenjerašu"
Objavljeno 17. listopada, 2020.

Cibalia je u 10. kolu minimalno porazila Solin, posljednjeplasiranu momčad Druge hrvatske lige. Cibalia je od početka željela se nametnuti kao favorit, međutim domaćin je također znao zaprijetiti pa se tako u prvom poluvremenu tresla i vratnica vinkovačke momčadi. S druge strane Diyoke i mladi Miljanić zaprijetili su gostima u prvom poluvremenu, ali bez konačnog cilja. Ključni trenutak dogodio se u 75. minuti. Gostujući nogometaš nespretno je dirao loptu rukom u kaznenom prostoru,a glavni sudac pokazao je na bijelu točku. Ponovno je uspješno kazneni udarac izveo Gerald Chibueze Diyoke i pospremio je sigurnim udarcem u mrežu. Bio je to peti prvenstveni pogodak Nigerijca u redovima Cibalije. Gosti iz Solina su u završnici susreta pokušali doći do izjednačujućeg pogotka, ali su se nogometaši Cibalije uspjeli obraniti ostvarivši još jednu pobjedu s kojom su se učvrstili u sredini drugoligaške ljestvice. K.L.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

CIBALIA  1(0)

SOLIN  0

VINKOVCI - Stadion HNK Cibalije. Gledatelja: 300. Sudac: Andrej Burilo (Osijek). Strijelac: Diyoke (76. - 11 m). Žuti kartoni: Baltić, Stanić, Oršolić (Cibalia), Pekić (Solin).

CIBALIA: Đaković, Ciprić, Baltić, Miljanić (od 46. Bajić), Stanić, Baraban (od 81. Karabatić), Oršolić, Šarić (od 46. Galić), Diyoke, Išasegi i Jajalo (od 46. Perić-Komšić).

SOLIN: Bender, Durdov (od 72. Laušić), Tomić, Vulikić, Pekić (od 81. Šošić), Zeljković (od 62. Baković), Iličić, Vuknić, Matova (od 62. Kušeta), Čovo (od 81. Šošić) i Šimunac.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike