Sport
PREMIJER LIGA KOŠARKAŠICA

"Mursašice" ne priznaju Trešnjevci status favorita
Objavljeno 16. listopada, 2020.
Poslije dva odigrana kola Premijer lige skupina Sjever košarkašice Murse Vrijednosnica Osijek imaju polovičan učinak. Osječanke su na startu poražene u Zagrebu od Medveščaka, zatim su kod kuće, u dvorani Jug, lako pobijedile riječki FSV, a treća prvenstvena etapa ponovno im nosi gostovanje u Zagrebu. "Mursašice" danas (subota) igraju kod Trešnjevke 2009, ekipe koja je u prvenstvo ušla s dvije pobjede. Iako domaće imaju status favoritkinja, trener osječkih "brokerica" Goran Gunjević vrlo je optimističan uoči puta za Zagreb.


- Trešnjevka je dobra ekipa, imaju u svojim redovima nekoliko sjajnih mladih igračica, imaju i A reprezentativku (Josipa Jurić), ali ako mi odigramo onako kako možemo i znamo, nije nemoguće da uzmemo bodove - poručuje trener koji plovi na valu optimizma od prošlog tjedna kada su "mursašice" odigrale doista sjajnu utakmicu protiv FSV-a i uvjerljivo slavile.

- Protiv Riječanki je bilo dobro, posebice otvaranje utakmice, pa sad u Zagrebu samo želimo nastaviti gdje smo stali protiv FSV-a. Zapravo, za pobjedu moramo biti i još bolji. Naša ekipa je spoj mladosti i iskustva, vjerujem da svakoga u skupini Sjever možemo dobiti, samo ako imamo svoj dan - dodao je Gunjević koji protiv Trešnjevke 2009 neće moći računati na Šarliju, ali ostale osječke uzdanice spremne su za gostovanje u metropoli. I. Liović
Možda ste propustili...

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

STIŽE RIBOLA KAŠTELA

Uhvatiti zalet za završnicu

Najčitanije iz rubrike