Sport
KORONA MEĐU VATRENIMA

Budimir i Kramarić zaraženi
Objavljeno 16. listopada, 2020.
Andrej Kramarić i Ante Budimir po povratku iz Hrvatske napravili su testove u svojim klubovima te dobili pozitivne nalaze.


- Dvojica igrača koji su bila na reprezentativnim utakmicama po povratku u Njemačku napravili su testove i pozitivni su na koronavirus. Obojica su u samoizolaciji i nemaju simptome - objavio je Hoffenheim ne navodeći imena. No, Bild je saznao kako su zaraženi Vatreni Andrej Kramarić te Ganac Kasim Adams.


U petak je i španjolski prvoligaš Osasuna objavio kako se hrvatski reprezentativac Ante Budimir vratio u klub zaražen koronom.


Hrvatski nogometni savez upoznat je s pozitivnim testovima reprezentativaca i ne znaju gdje su se igrači zarazili. Spominje se večera koju je Mateo Kovačić organizirao nakon poraza od Francuske kako bi proslavio rođenje sina, ali na njoj nisu bili ni Kramarić ni Budimir.


- Nemoguće je reći kada i gdje su se zarazili, no možemo naglasiti da su svi igrači i svi članovi stožera bili negativni na sva tri testiranja koje smo imali tijekom ovog reprezentativnog okupljanja, a koje je provodio službeni UEFA-in partner za testiranje, Synlab, kao i da su svi poštivali propisane epidemiološke mjere - poručeno je iz HNS-a. I. Li.
Najčitanije iz rubrike