Mozaik
HRVATSKA DISKOGRAFSKA UDRUGA

Nacionalni dan albuma 17. listopada
Objavljeno 17. listopada, 2020.
I ove godine Hrvatska diskografska udruga slavi Nacionalni dan albuma, koji će se ovaj put održati u subotu, 17. listopada 2020. U današnjem svijetu glazbe, kada scenom dominira objavljivanje singlova kao glavni način promoviranja glazbenog rada i opusa, HDU publici vraća fokus na album kao izvorište diskografije i popularne glazbene umjetnosti.


Ove će se godine zbog izvanredne epidemiološke situacije veći dio proslave održati u virtualnom prostoru, tj. na profilima društvenih mreža Hrvatske diskografske udruge. S tim u vezi, ovim putem vas pozivamo da pratite naše objave i uključite se u obilježavanje velikog, 72. rođendana albuma kao formata.


U sklopu različitih aktivnosti na našim medijskim platformama, gdje ćemo objaviti tko će sve biti ambasador ovogodišnjeg Nacionalnog dana albuma i organizirati različite nagradne igre, između ostalog, diskografi će u svojim prodavaonicama omogućiti prigodne popuste na izabrana izdanja albuma. Usto, HDU će izdati 72. knjigu s pričama o albumima. T.K.
Možda ste propustili...

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike