Ekonomija
AKCIJA HTZ-A “TJEDAN ODMORA VRIJEDAN”

Specijalne tehnike fizioterapije na izvorima Panonskog mora - do 25. listopada u pola cijene
Objavljeno 16. listopada, 2020.

Ako prolazite dugi oporavak od ozljede ili operacije, ili pak tražite olakšanje od kroničnih problema mišićno-koštanog sustava, vjerojatno razmišljate o terapiji u toplicama gdje možete dobiti najbolju fizikalnu terapiju koja će vam omogućiti i brz i kvalitetan oporavak. Evo nekoliko razloga zašto odabrati baš moderno Lječilište Bizovačke toplice s najtoplijim geotermalnim izvorom u Europi, ali i sa stručnim, ljubaznim i inovativnim osobljem, novim sobama te odličnom domaćom hranom.

Ova istinska perjanica turizma Slavonije i Baranje na odličnoj je lokaciji i samo 15 minuta udaljena od Osijeka, poznatog po baroknoj Tvrđi, secesijskim alejama, brojnim parkovima te dugim šetnicama uz Dravu.

Smještaj u Lječilištu koncipiran je na bazi punog pansiona, a pacijentima je omogućeno i korištenje kupališta Aquapolis s čak 11 bazena, od kojih su dva s geotermalnom mineralnom vodom, saune i sportskih terena. Valja naglasiti i zanimljiv podatak da analize bizovačke termomineralne vode pokazuju da je riječ o vodi koja je jedinstvena u svijetu kao – najtoplija jodna hipertermalna voda (84 °C) slanjača u Europi, koja je čak tri puta slanija od mora. Svi oni koji se odluče za ovo Lječilište već nadaleko poznato po kombinaciji stručnosti i inovativnosti svojih liječnika fizijatara i fizioterapeuta mogu biti sigurni da će prilagođenim terapijama i jedinstvenim pristupom dobiti zaista veliku vrijednost za svoj novac. Naime, i liječnici fizijatri i fizioterapeuti neprekidno se usavršavaju, što njihovi pacijenti itekako osjete, a ljubaznost i postizanje osjećaja obiteljske atmosfere kod pacijenta tijekom liječenja - obveza je svakog djelatnika.

Oni, među ostalim, znaju i posebne fizioterapeutske tehnike fokusirane na uklanjanje boli - primjerice Emmett tehniku i Bowen tehniku, Cyriax i DNS - koje se u Tjednu odmora vrijednom mogu dobiti po čak 50 posto nižoj cijeni – umjesto 200 kuna za 45 minuta tretmana, dobit će ga za samo 100 kuna.

Lidija Aničić
Obiteljska atmosfera u vrijeme liječenja
Osim što su stručni, liječnici fizijatri i fizioterapeuti iz Bizovačkih toplica dokazano su i inovativni i mogu se pohvaliti da su prvi u Hrvatskoj osmislili i program predoperativne rehabilitacije kojim žele pripremiti pacijente na što bržu i kvalitetniju rehabilitaciju nakon operativnih zahvata. Kad se svemu tome doda i podatak da se u Lječilištu posebnim pristupom nastoji postići obiteljska atmosfera kod pacijenata tijekom liječenja, što je posebno važno kod pacijenata starije dobi koji ovdje dobivaju i mogućnost njege, jasno je zašto je ovo odličan izbor ne samo za pacijenta već i za cijelu obitelj.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike