TvObzor
STILL WATERS

J.R. August najavio drugi studijski album
Objavljeno 16. listopada, 2020.

J.R. August najavio je novi studijski album za proljeće 2021. godine. Nakon prvijenca "Dangerous Waters" i kolekcije EP-jeva "Murky Waters", stiže nam i "Still Waters". Velika je to vijest dobitnika tri nagrade Porin koji je osvojio publiku i kritiku te neumorno stvara nove pjesme. Dvije nove pjesme koje će se naći na novom studijskom albumu, "The Exorcist" i "The Misanthropist", bile su izvedene na koncertu u rasprodanom Hrvatskom glazbenom zavodu i objavljene na albumu Live at Hrvatski glazbeni zavod.

J.R. August je 15. veljače u pratnji benda i zbora održao je u Hrvatskom glazbenom zavodu fantastičan koncert, objavljen na dvostrukom CD-u i Blu-rayu. "Live at Hrvatski glazbeni zavod" donosi 14 pjesama izvedenih u pratnji benda i zbora, od kojih se dvije već spomenute prvi put nalaze na nosaču zvuka.

Sada na J.R.-ovom YouTube kanalu možete uživati i u live snimci pjesme "The Exorcist", dok će pjesma "The Misanthropist" također uskoro biti objavljena. Nema sumnje kako će "Still Waters" osvojiti i publiku i kritiku - J.R. je izniman talent i njegova glazbena imaginacija opet će nas snažno uvući u svoj svijet.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike