Mozaik
STIGAO JE NOVI AUTORSKI SINGL KAO NAJAVA ALBUMA MAJKI

Bare izdao “Noćas prelazim rijeku”
Objavljeno 15. listopada, 2020.

Nakon što su singlom "Rođen za suze" najavili novi studijski album, Goran Bare & Majke predstavljaju singl "Noćas prelazim rijeku". Bare potpisuje glazbu i tekst, a za aranžman zaslužan je Mario Rašić. "Gorak je moj lijek, noćas ga ne pijem, noćas se životu u lice smijem", pjeva Bare u novoj pjesmi. Režiju fantastičnog spota potpisuje Filip Gržinčić, a snimljen je u napuštenom dvorcu Zwilling.

 

 

Spot prikazuje jedan dan u kojemu je Bare zarobljen u okovima dok ga budno motre i čuvaju ostali članovi benda. Boreći se sam sa sobom i težinom svakodnevice predstavljene okovima, on odlazi do rijeke koju želi prijeći - simbola novog života. Međutim, okovi mu ne omogućuju da je prijeđe i sve se vraća na početak. Je li Bare zapravo slobodan, samo to ne zna te ponavlja svakodnevicu poput duha zarobljenog samo u svojim mislima?

S Baretom smo se rodili za suze, a sada pokušavamo odbaciti okove i prijeći rijeku. Nema sumnje kako će novi Baretov studijski album biti još jedno vrhunsko djelo "momka iz proklete kuće". T.K.

Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike