Tehno
CANON

Ultrakompaktni skener DR-S130
Objavljeno 25. rujna, 2020.
Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja preko USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje. Utemeljen na uspješnom formatu Canonova skenera imageFORMULA DR-S150, novi imageFORMULA DR-S130 odgovor je na potrebe za robusnim i visokoperformansnim rješenjem za digitalizaciju za sve male i kućne urede.


Stolni skener namijenjen je da bude podrška malim tvrtkama i uredskim timovima u njihovu nastojanju da se prilagode novom radnom okruženju. Stoga on pruža prijeko potrebnu fleksibilnost, nudeći povezivanje preko WiFi-ja i USB-a. Radi dodatne lakoće korištenja, uređaj je opremljen softverom CaptureOnTouch Pro, koji ima intuitivno korisničko sučelje i nudi jednostavno rukovanje preko ikona. Mogu se konfigurirati učinkoviti prečaci za često izvođene zadatke spremanja i slanja dokumenata na različita odredišta, uključujući servise u oblaku kao što su OneDrive i Dropbox.


Novi je uređaj savršen za upotrebu na putu, kod kuće i u malim uredima, a može se aktivirati preko pametnog telefona ili izravno s PC-ja ili MacBooka. Datoteke se zatim mogu automatski skenirati i sortirati s pomoću zonskog OCR-a ili prepoznavanja barkodova i 2D kodova. Kompaktne stolne dimenzije ovog skenera donose fleksibilnost u vaše uredsko okruženje bez kompromisa u prostoru, ali i produktivnosti.


DR-S130 funkcionira pouzdano i jednostavno, nudeći tvrtkama bez informatičkog odjela savršeno rješenje koje radi čim se izvadi iz kutije. Njegov robustan dizajn osigurava pouzdane i produktivne performanse sa zahtjevnim zadatcima, npr. do 3500 skenova dnevno uz skeniranje 60 slika u minuti. M.R.
Profesionalni valjci za ulaganje i odvajanje čine masovno skeniranje raznih dokumenata jednostavnim
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike