Dome slatki dome
SAVJET

Korice agruma za čišćenje
Objavljeno 24. rujna, 2020.
Vrlo učinkovito prirodno sredstvo za čišćenje doma jednostavno je pripremiti. Uzmite običnu staklenku od 800 ml, možete i veću. Napunite staklenku do vrha koricama od raznih agruma: mandarina, naranči, limete, grejpa ili limuna (ili sve zajedno).

Staklenku napunite do vrha 9-postotnim alkoholnim octom ili alkoholom. Dobro zatvorite i ostavite 2-3 tjedna na tamnom mjestu. Nakon toga otopinu procijediti kroz gazu ili cjediljku. Ulijte otopinu u raspršivač i vaše prirodno, mirisno sredstvo za brisanje, čišćenje i dezinfekciju prostorija je gotovo.

To sredstvo za čišćenje odlično će odstraniti bilo koju nečistoću na horizontalnim površinama, miris vaših kućnih ljubimaca na tepisima ili u kutovima, tragove hrđe i pljesnivih mrlja na kuhinjskim površinama, tragove od kamenca na pločicama ili staklima tuš-kabine u vašoj kupaonici, uporne mrlje na podu, svu nečistoću s čaša i drugih staklenih predmeta. Idealno je za dezinfekciju pločica, umivaonika i WC školjki te kao osvježivač zraka u WC-u i kupaonici. J.Kn.
Idealno je za dezinfekciju pločica, umivaonika i wc školjki te kao osvježivač zraka
Možda ste propustili...

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

CVIJEĆE U VAZI DUŽE ĆE TRAJATI

Odrezati listove, mijenjati vodu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEST: EINHELL PICOBELLA

Dovedite lako svoju terasu i okućnicu u red

2

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

3

STANOVANJE : VRTNE OGRADE

Zanimljiva, jedinstvena, ali i vrlo funkcionalna