Sport
MEMORIJAL MLAĐIH PIONIRA “MARKO SVRTAN”

Čepinu sve nagrade u 17. izdanju turnira
Objavljeno 22. rujna, 2020.
Iako je epidemija odgodila Memorijalni nogometni turnir mlađih pionira "Marko Svrtana", ipak je osječka Olimpija uspjela organizirati njegovo 17. izdanje u kojem je sudjelovalo osam klubova, naravno, pridržavajući se svih epidemioloških mjera. Zahtjevnu organizaciju odlično su proveli vodeći ljudi Olimpije, na čelu s predsjednikom Alenom Majićem, uspijevajući tako zadržati spomen na nesretnog Marka čiji je Memorijal uvršten u kalendar natjecanja Hrvatskog nogometnog saveza, a da bude i proveden zasluge idu na adrese pokrovitelja Grada Osijeka i Zagrebačke banke.
U jednodnevnim borbama na igralištu u Donjem gradu najuspješniji su bili mlađi pioniri Čepina kojima su pripale, praktički, sve moguće nagrade. Dobili su prijelazni i pobjednički pokal u trajno vlasništvo, kao i onaj za fair-play momčad te sva pojedinačna priznanja. Za najboljeg igrača izabran je David Martinović koji je s četiri postignuta pogotka bio i najbolji strijelac turnira, dok je njegov čuvar mreže Fran Budišić proglašen najboljim vratarom te su dobili prigodne nagrade. Sve ih je uručio slavonsko-baranjski instruktor HNS-a Marin Smoje, uključujući Višnjevcu pokal za drugo mjesto te Bilju za treće, koji je u tome susretu bio uspješniji od domaće Olimpije. Sudjelovali su još osječki sastavi: Metalac, Grafičar Vodovod i Mursa te Vukovar 1991. D.L.
Rezultati i poredak
Četvrtfinale: Olimpija - Metalac 6:0, Vukovar 1991 - Višnjevac 2:6, Čepin - Mursa 3:0 i Bilje - Grafičar Vodovod 3:1. Polufinale: Olimpija - Višnjevac 4:5 (1:1), Čepin - Bilje 1:0. Za 3. mjesto: Olimpija - Bilje 3:4 (1:1). Finale: Višnjevac - Čepin 1:2.

Poredak: 1. Čepin; 2. Višnjevac; 3. Bilje; 4. Olimpija; od 5. do 8. mjesta: Grafičar Vodovod, Mursa, Vukovar 1991 i Metalac.
Možda ste propustili...

DENIS KRSTANOVIĆ, TRENER BSK-A

Šibenik se nije javio, ne nude stimulaciju

PRVA POLUFINALNA UTAKMICA DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Brokeri napravili prvi korak prema finalnoj seriji

Najčitanije iz rubrike