Regija
POTPISAN UGOVOR S IZVOĐAČEM RADOVA

Počinje obnova zgrade Pikov stan
Objavljeno 22. rujna, 2020.
VINKOVCI - Pikov stan uskoro će dobiti novi izgled u sklopu projekta prekogranične suradnje Hrvatska - Srbija, ‘‘Panonnia Gourmet”, koji će biti prilagođen brandu ‘‘Eat Pannonia“ za promociju novorazvijenih turističkih proizvoda te gastroakademiji koja će ovo područje učiniti prepoznatljivom kulinarskom turističkom destinacijom. Gradonačelnik Ivan Bosančić potpisao je Ugovor o izvođenju radova rekonstrukcije zgrade Pikov stan s izvođačem radova, tvrtkom Zuki d.o.o. iz Vinkovaca.

- Dobit ćemo još jedan objekt koji će biti u cijelosti obnovljen i stavljen u funkciju. Cilj je ovog projekta razviti inovativne i integrirane turističke proizvode i promicati regionalni gastronomski turizam kao alternativni i inovativni oblik turizma kroz razvoj zajedničke gastronomske ponude, rast kapaciteta sudionika i ukupno povećanje atraktivnosti prekogranične regije. Naš grad dobit će ugodno mjesto za boravak u prirodi - istaknuo je Bosančić.

Osim u Vinkovcima, jedan centar osvanut će i u Vrdniku u Srbiji, na čemu rade partneri iz Srbije, Turistička organizacija općine Irig i Sveučilište Educons. M.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana