Ekonomija
MESOPRERADA OTVARA DVIJE NOVE MESNICE U OSIJEKU I ČEPINU

Pronašli smo mesnicu u kojoj se prodaje isključivo meso s lokalnih farmi
Objavljeno 22. rujna, 2020.

Danas više no ikad vodimo brigu o svom zdravlju, a sigurnost nam je svima postala najvrjednija riječ. Podrijetlo hrane koju unosimo u organizam, posebno mesa, često je pod upitnikom i upravo su zato mesnice Mesoprerada svojim kupcima osigurale samo najbolje od najboljeg.

U njihovim se mesnicama prodaje isključivo domaće meso s lokalnih farmi, surađuju s brojnim, provjerenim OPG-ovima koji prakticiraju  ekstenzivan uzgoj. U širokom asortimanu pronaći ćete cijelu paletu svježeg mesa najbolje kvalitete, ali i vrhunske suhomesnate proizvode.

Mesoprerada konstantno unaprjeđuje svoje poslovanje i širi svoju mrežu vrhunskih, jedinstvenih mesnica. Kako kažu, kupuju lokalno, prodaju lokalno. Upravo se dvije takve mesnice otvaraju ovoga petka, 25.rujna i to u Osijeku na Glavnoj tržnici na adresi Trg Ljudevita Gaja 5 te u Osječkoj ulici 28 u Čepinu.

Povodom otvorenja ove dvije lokacije, mesnice Mesoprerada pripremile su pregršt iznenađenja, od degustacija do promotivnih aktivnosti. Naime, cijeli grill asortiman i to cijelih tjedan dana, moći ćete kupiti po promotivnim cijenama, a uz kupnju očekuje vas i poklon iznanađenja koji će vaš grill učiniti još ukusnijim i sočnijim! Kvalitetno. Domaće. Sigurno.


Mesoprerada – s potpisom Slavonije!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike