Sport
KUGLANJE

Tko popravlja dojam sa premijere?
Objavljeno 18. rujna, 2020.
Druga je runda pred kuglačkim kubovima Prve i Prve B lige Sjever. Kao i ona premijerna, odigravat će se bez prisustva gledatelja. Nakon domaćeg remija na otvaranju protiv Zagreba, kuglačice Osijeka ‘97 čeka prvo gostovanje sezone u Koprivnici. Ostali parovi: Ogulin - Mlaka, Admiral - Split, Rijeka - Istra i Siscia - Zagreb. U muškoj eliti, u 2. kolu igraju: Zaprešić - Medveščak 1958, Zadar - Novska, Grmoščica - Mertojak, Bjelovar - Željezničar (Č) i Poštar - Velebit.


Zanimljivo će biti u Prvoj B ligi Sjever, u gradskom derbiju Kandit dočekuje Zrinski Pivovaru. Osijek ide na noge Pakrac-Papuku, a još se sastaju: Belišće -Slavonac, Zabok - Fortuna, Lepoglava - Đurđenovac i Obrtnik Torbar - Podravka.


Igrat će i mlade snage, U nedjelju na Pampasu juniori igraju za parovnog prvaka Regije Istok, a taj nastup računa se i za pojedinačnu konkurenciju, u kojoj će drugi nastup odraditi za tjedan dana u Slavonskom Brodu. Pet kuglačica Đakova borit će se za juniorski regionalni primat, a nakon Osijeka, drugi nastup ih čeka na njihovim stazama. U Zagrebu je državno za veterane, a prvi nastup podmladak odrađuje u Novskoj. N.B.
Možda ste propustili...

HRVATSKI DIZAČKI KLUBOVI ODRADILI UVODNU LIGAŠKU RUNDU

Poredak u vrhu skrojile pristrane sudačke odluke, žalba Osijeka

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana