Mozaik
SURAĐUJE S OSCAROVKOM DIABLO CODY

Madonna režira biografski film o svom životu i glazbi
Objavljeno 19. rujna, 2020.
Kraljica popa, Madonna, režirat će cjelovečernji biografski film o vlastitu životu, koji uskoro kreće u produkciju, objavio je najveći američki filmski studio Comcast Corp‘s Universal Pictures. Šezdesetdvogodišnja pjevačica i glumica na scenariju za film surađivat će s Oscarom nagrađenom scenaristicom filma "Juno" Diablo Cody. Produkciju će potpisati zajedno s Amy Pascal, koja je za Oscara bila nominirana čak triput. Izvršni producenti filma bit će Sara Zambreno i Madonnin dugogodišnji menadžer Guy Oseary.


- Želja mi je prenijeti nevjerojatno putovanje na koje me život odveo kao umjetnicu, glazbenicu, plesačicu i ljudsko biće koje pokušava pronaći svoje mjesto u svijetu. U fokusu filma bit će glazba, glazba koja me tjerala naprijed i umjetnost koja me održala na životu. Toliko je neispričanih, inspirativnih priča i tko bi ih bolje ispričao od mene same. Želim podijeliti uzbudljivu vožnju svojeg života vlastitim glasom i vlastitom vizijom - najavila je Madonna svoj biografski film.


Datum izlaska filma, kao i ime glumice koja će je utjeloviti u novome projektu, još nije poznat. Sigurno je da će film biti prepun događaja i priča koje su formirale današnju pop-kulturu. Ne treba zanemariti ni činjenicu da je Madonna dosad u svijetu prodala više od 335 milijuna albuma, a proglašena je i soloizvođačem s najvećom zaradom od koncertnih turneja. U životopis je upisala 225 osvojenih prestižnih nagrada te gotovo 5000 naslovnica prestižnih svjetskih časopisa. Tijekom 50 godina karijere glumila je u filmovima "Evita", za glavnu je ulogu nagrađena Zlatnim globusom za najbolju glumicu, "Njihova liga", "Očajnički tražeći Susan", a godine 2011. režirala je povijesnu dramu "W/E", priču o britanskome kralju Edwardu VIII. i njegovoj odabranici Wallis Simpson.
Režirala je i producirala i dokumentarni film "I Am Because We Are" o djeci u Malaviju. "Truth or Dare", dokumentarni film o Madonninu životu, bio je najgledaniji glazbeni dokumentarac od njegove objave 1991. pa sve do 2002. T.K.
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike