Mozaik
ZA PJESMU "MAKA, MAKA" SA SPLITSKOG FESTIVALA

Klapa Rišpet osvojila titulu zabavnog hita kolovoza
Objavljeno 18. rujna, 2020.
Da je pjesma "Maka, maka" klape Rišpet postala pun pogodak, pokazalo se već nekoliko puta. Vesela ekipa s velikim zadovoljstvom publici je predstavila novu pjesmu na ovogodišnjem Splitskom festivalu, a onda je krenulo "totalno ludilo". Vedra, humoristična i ljetna, to su riječi kojima se najbolje opisuje pjesma "Maka, maka", koju autorski potpisuje Pero Kozomara kada je u pitanju glazba, Lući Tukić zaslužna je za tekst, a sve je odličnim aranžmanom ujedinio Leo Škaro. Ima li išta bolje nego mjesec kolovoz okititi titulom zabavnog hita? Upravo to pošlo je za rukom klapi Rišpet s pjesmom "Maka, maka".


- Kad sam primio informaciju da je klapa Rišpet osvojila titulu zabavnog hita mjeseca za mjesec kolovoz, za našu novu pjesmu "Maka, maka", nisam mogao biti sretniji. Hvala od srca svim glazbenim i radiourednicima i televizijskim urednicima koji su prepoznali pismu "Maka, maka". Trudit ćemo se i dalje pisati ovako lijepe pjesme. Još jednom svima velika hvala - poručio je Pero Kozomara.
I ovom pjesmom Rišpet potvrđuje status jedne od najpoznatijih i najtraženijih klapa sklone predivnim baladama, ali i otkačenim, veselim pjesmama, koje vam garantiraju odličan provod. Ono što sigurno znamo je da ekipa tu neće stati, nego vrijedno priprema nove glazbene poslastice i još puno zanimljivih glazbenih iznenađenja. T.K.
Možda ste propustili...

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike