Regija
PODUZIMAJU SVE PROTUEPIDEMIJSKE MJERE

Termalne kamere na 8 punktova
Objavljeno 18. rujna, 2020.
- Kroz ova tri dana imat ćemo intenzivne mjere, svima koji budu u ovom prostoru mjerit će se temperatura na punktovima s termalnim kamerama. One će sve one koji budu u gledalištu ili u prostoru centra grada moći upozoriti ako imaju povišenu temperaturu - rekao je gradonačelnik.

Prostor održavanja Vinkovačkih jeseni dezinficiran je i bit će ponovno još četiri puta tijekom trajanja manifestacije. Na osam punktova mjerit će se temperatura svima koji dođu u centar, a tu će biti i dezinfekcijska sredstva i zaštitne maske. Posjetitelji otvorenja i mimohoda dobit će maske, a gradonačelnik je istaknuo da je osigurana dovoljna količina.

- Ne bojimo se kazni, apelirat ćemo na sve, odraditi sva upozorenja, biti na terenu i nadam se da će ljudi to razumjeti. Vjerujem kako smo se svi već naučili na cijelu situaciju i da ćemo imati toliko svijesti da se udaljimo jedni od drugih. Pozivam sve koji imaju povišenu temperaturu, sumnjaju da imaju zarazu ili su bili u kontaktu s nekim tko je zaražen da ostanu kući i preko medija prate Jeseni. Ostanimo odgovorni - poručio je Bosančić. M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NJEMAČKI PRODUCENTI SNIMILI REPORTAŽU O DONJEM MIHOLJCU

Za goste grofovski gulaš prema receptu iz 1901. i kruh s vrganjima i panjevčicama

2

2.VINKOVAČKI FESTIVAL ŠUNKE, VINA, RAKIJE I KULENA

Otočanka Josipa Spajić odličnim kulenom do titule šampiona

3

U EKONOMSKOJ ŠKOLI U JAKNAMA JER GRIJANJE NE RADI

Od 26. listopada nastava opet online do uspostave grijanja