Mozaik
OPĆA OPASNOST OBJAVILA SNIMKU NASTUPA U RASPRODANOJ DVORANI 2019.

Blu-ray i CD koncerta iz Doma sportova
Objavljeno 16. rujna, 2020.
Opća opasnost objavila snimku koncerta iz Doma sportova na blu-rayu i CD-u. Županjski su glazbenici jedan od najpopularnijih rock-bendova, a "Opća opasnost u Domu sportova" njihov je novi live album, kojim su zaokružili fantastičnu prošlu godinu i obilježili 27 godina sjajne karijere. Podsjetimo, u rasprodanom Domu sportova 16. studenoga 2019. Opća opasnost bila je jedno s 4000 fanova, a snimka tog koncerta u prodaji je na vrhunski opremljenima blu-rayu i dvostrukom CD-u.

Kombinacijom hitova s početka njihove karijere, poput "Treba mi nešto jače od sna", "Jednom kad noć" i "Opća opasnost" te "Pobjeg’o sam", "Uzalud sunce sja", kao i onih s aktualnog albuma: "Kriva si", "Bivše ljubavi", "Da je Bog dao" i naslovne "Karta do prošlosti", Opća opasnost pružila je publici trosatni spektakl te podsjetila zašto njihov uspjeh traje već punih dvadeset i sedam godina i zašto će Opća opasnost biti još dugo na samom vrhu.

U režiji Marka Zeljkovića Zelje i glazbenoj produkciji Branimira Jovanovca Banija, objava tog koncerta vrhunsko je rockersko audiovizualno iskustvo - Opća opasnost svojoj publici uvijek pruža samo najbolje. Likovno oblikovanje izdanja potpisuje Ivan Ivanković, a sjajne fotografije djelo su Branka Galičića Baneta. Sve se poklopilo te večeri i sva ta rockerska magija uhvaćena je na ovim sjajnim izdanjima, a Opća opasnost i njezina publika to zaslužuju. T.K.
Možda ste propustili...

JASMIN STAVROS, MLADEN GRDOVIĆ I ZLATKO PEJAKOVIĆ

Tri mušketira objavila prvi zajednički album

NAKON SKORO 30 GODINA KARIJERE

The Hives su najavili svoj prvi - live album

TORONTO INTERNATIONAL FILM FESTIVAL

Čitav program prebačen u virtualni svijet

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IVAN DEČAK O NOVOM SINGLU I KONCERTIMA

Sviramo, to je najvažnije

2

ZA PJESMU "MAKA, MAKA" SA SPLITSKOG FESTIVALA

Klapa Rišpet osvojila titulu zabavnog hita kolovoza

3

STIŽE 10 CRAFT PIVOVARA S VIŠE OD 20 VRSTA PIVA

Đakovo Craft Beer Festival u Strossmayerovu parku