Novosti
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

Još četiri novozaražene osobe na području Čepina
Objavljeno 15. rujna, 2020.

Tijekom posljednja 24 sata u KBC-u Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testirano je ukupno 315 uzoraka.  Deset ih je s područja Osječko-baranjske županije bilo pozitivno na koronavirus. I danas je najveći broj, njih četvero s područja Općine Čepin, po dvije su osobe s područja Osijeka i Darde, a po jedna iz Općine Čeminac i s šireg područja Grada Belišća.

Trenutno su u KBC-u Osijek hospitalizirane 22 osobe oboljele od koronavirusa, a i dalje je jedan pacijent na respiratoru.

Epidemiolozi su u samoizolaciju stavili 6 novih kontakata, pa se trenutno na području naše županije u samoizolaciji nalazi 269 osoba. 

Policijska uprava osječko-baranjska provjeravala je osobe u samoizolaciji i to jednu prema dojavi građana i 33 samoinicijativno i nije utvrđeno niti jedno kršenje mjere samoizolacije. 

Kliničko-bolnički centar Osijek od sutra, 16. rujna obavljat će uzimanje brisa na još jednoj lokaciji kako bi se smanjile potencijalne gužve. Riječ je o dvorištu Zavoda za dermatologiju i venerologiju na adresi Park kraljice Katarine Kosača 10 od 7:30 do 10:30 svakim danom, osim nedjeljom. Testiranje će se provoditi temeljem izdane uputnice liječnika primarne zdravstvene zaštite ili nadležnog epidemiologa te na vlastiti zahtjev uz plaćanje. Nalazi se podižu na južnom ulazu u KBC Osijek svaki dan od 9 do 15 sati. D.Ku.

Možda ste propustili...

MINISTAR MORA, PROMETA I INFRASTRUKTURE:

Uskoro spajanje Pelješkog mosta

SABORSKA STATISTIKA OTKRIVA BROJNE ZANIMLJIVOSTI

Radićeva zastupnička stranica bila je među najposjećenijima