Sport
DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

Cibalia se vadi kod odlične Opatije
Objavljeno 15. rujna, 2020.
Nogometaši Cibalije danas (utorak), od 16.30 sati, igraju susret 5. kola Druge HNL. Gostuju u Opatiji kod istoimenog domaćina koji je u ovom trenutku za nebeskoplave najmanje poželjan suparnik. Opatijci su treći na tablici, ali sa stopostotnim učinkom. Odigrali su tri utakmice, upisali tri pobjede i puni optimizma čekaju goste iz Slavonije. Cibalia je također treća, ali otpozadi, u četiri susreta uzela je samo jedan bod, a igre koje prikazuje momčad Petra Tomića ne ulijevaju optimizam da nešto može uzeti na Kvarneru. No s tim se ne slažu u vinkovačkom drugoligašu.

- Prvenstvo je tek počelo, odigrali smo četiri kola, nismo startali prema željama, ali ništa još nije izgubljeno. Još je dosta bodova u igri, imamo priliku iskupiti se već u Opatiji. Svjesni smo da nam neće biti lako, idemo u goste odličnoj momčadi, ali ne trebamo gubiti nadu - istaknuo je trener nogometaša Cibalije Petar Tomić, čija je momčad u prošlom kolu na svom travnjaku poražena od Kustošije s 2:1.

- Vinkovčani imaju dosta problema i to već godinama. Baš zbog toga ih se ne bi smjelo podcijeniti - poručuju uoči današnjeg susreta Opatijci.

Opatija definitivno nije travnjak na kojoj se Cibalia treba i može "vaditi", ali iznenađenja su uvijek moguća i Vinkovčani vjeruju u njega. I. Li.
Možda ste propustili...

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

GIMNASTIČKI SK U DOHI

Benović ušao i u finale preskoka

MURSAŠI SE ISKAZALI U KAŠTELANSKOJ MAJSTORICI

Najtežom stazom ponovno do finala doigravanja za prvaka

Najčitanije iz rubrike