Crna kronika
NESLAVNI REKORDER IZ BELOG MANASTIRA

Deset puta ove godine bicikl vozio mrtav pijan
Objavljeno 15. rujna, 2020.
Nepopravljivi Belomanastirac svaki put nakon krivudanja završava na triježnjenju u policiji jer je prijetnja u prometu

Nepopravljivi 31-godišnjak iz Belog Manastira deseti je put ove godine uhvaćen kako bicikl vozi pijan! Ovaj put u krvi je imao visokih 2,97 promila alkohola, a policajci su ga zaustavili u nedjelju oko 18.20. Zbog pijanstva je odvezen u policijsku postaju na triježnjenje.


On je i pijani rekorder protekloga vikenda u Osječko-baranjskoj županiji. Uz njega, u prometu je zatečeno još 29 pijanih vozača - 24 vozača automobila, mopedist i još pet biciklista. Do sada je 31-godišnjak u 2020. godini devet puta evidentiran kako upravlja biciklom pod utjecajem alkohola i svaki put je nakon zaustavljanja bio smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja.


Tim potezom su 31-godišnjaku policajci možda i spasili život, jer pitanje je kako bi njegova pijana vožnja završila. Primjerice, prije nekoliko dana pijančevanje je bilo kobno za 52-godišnjaka kod Frkljevaca na požeškom području. On je jednostavno zaspao na cesti, pa je poginuo pod kotačima automobila koji je vozila 22-godišnjakinja

Inače, 31-godišnjak je daleko od baranjskih pijanih rekorda. Neslavna titula pripada 50-godišnjaku iz Jagodnjaka koji je 2015. godine bicikl vozio s nestvarnih 5,32 promila alkohola u krvi! Policajci su ga zaustavili jer je biciklom opasno krivudao po cesti pa je prijetila opasnost da ga ne udari drugo vozilo. Treba naglasiti kako je uređaj za mjerenje alkohola bio ispravan. Još je jedan baranjski biciklist punio novinske stupce. Riječ je o 39-godišnjaku kojeg su 2017. prometni policajci zaustavili u Dardi. U krvi je imao 4,11 promila alkohola.
Sandra Lacić
Možda ste propustili...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

NOVE ŽRTVE KIBERNETIČKIH KRIMINALACA

Lažne SMS poruke stajale ih tisuća eura

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana

Najčitanije iz rubrike