Crna kronika
POKUŠAJ UBOJSTVA U SLAVONSKOM BRODU

Izbo 43-godišnjaka zbog nesuglasica u prometu
Objavljeno 15. rujna, 2020.
SLAVONSKI BROD - Nakon svađe oko prometnih pravila prošloga četvrtka u Slavonskome Brodu 55-godišnjak je oštrim predmetom izbo 43-godišnjaka.


- U četvrtak, oko 17 sati, policija je zaprimila dojavu da je u Slavonskom Brodu, na križanju Graničarske ulice i Sjeverne vezne ceste, zbog prometnih nesuglasica došlo do verbalnog, a potom i fizičkom obračuna dvije osobe u kojem je jedna osoba zadobila teške ozljede. Provedenim kriminalističkim istraživanjem policajci su utvrdili da je, oko 16.40 sati, 55-godišnjak neutvrđenim predmetom, oštećenom 43-godišnjaku nanio nekoliko ubodnih rana. Četrdesettrogodišnjak je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu i nalazi se izvan životne opasnosti. Policijski službenici uhitili su 55-godišnjaka kojeg su nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom Županijskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje - doznajemo od Damira Brezića iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Kako navode lokalni mediji, 43-godišnjak nije odmah primijetio da je teško ozlijeđen, nego tek kada je došao kući, nakon čega je otišao u bolnicu. S kakvim oštrim predmetom je izboden, također još nema informacija, no pretpostavlja se da je riječ o odvijaču. Više informacija bit će poznato nakon što policija dovrši istragu. S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike