Crna kronika
STRAVA NA UTRCI

Počeo vijugati stazom, pao i preminuo
Objavljeno 13. rujna, 2020.
U nedjelju nešto poslije 17 sati na Međunarodnom otvorenom prvenstvu Hrvatske u cestovnim motoutrkama na požeškoj Glavici došlo je do strašne i nezapamćene tragedije. Smrtno je stradao iskusni vozač motocikla iz Zagreba (Ž.T.).


Prema informacijama s mjesta događaja, nesretni motociklist iz još uvijek neutvrđenog razloga na ravnom dijelu staze odjednom je počeo vijugati, potom je pao s motocikla i preletio preko rubnjaka. U pomoć su mu odmah pritrčali gledatelji među kojima je bila i jedna liječnica, gotovo odmah je stigla i Hitna pomoć i krenula je borba za njegov život. Gotovo sat vremena su ga pokušavali reanimirati na mjestu događaja, ali nije mu bilo spasa. Iako nema točnih informacija što se dogodilo i što je uzrok smrti, pretpostavlja se da je motociklistu pozlilo tijekom vožnje.
Naravno, nakon toga je prekinuto natjecanje, organizatori utrke iz Motokluba Požega Promet bili su u šoku jer se ovakvo nešto nikada nije dogodilo na Glavici, a više detalja o nesreći bit će poznato nakon dovršetka policijskog očevida. I. Li.
Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

NA CESTI ZATEČENO VIŠE PIJANIH VOZAČA

S 2,17 promila zabio se u stup

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

Najčitanije iz rubrike