Zdravlje
LG

PuriCare je novi osobni nosivi pročišćivač zraka
Objavljeno 14. rujna, 2020.
Zamjenjivi filteri omogućavaju isporuku svježeg, čistog zraka u zatvorenom i vanjskom prostoru

LG je odavno posvećen zdravom životu s naglaskom na higijenu, a to ga je potaknulo na stvaranje potpuno nove kategorije – tehnologije nosivih pročišćivača zraka.

Kako bi se postigla nova razina zaštite u pokretu, nosivi pročišćivač zraka LG PuriCare bit će dostupan u četvrtom tromjesečju na odabranim tržištima.

Nosivi pročišćivač zraka LG PuriCare rješava probleme maski kućne proizvodnje nekonzistentne kvalitete, ali i nedovoljne dostupnosti jednokratnih maski. PuriCare koristi dva H13 HEPA filtera koji su slični onima koje LG koristi za svoje proizvode za pročišćavanje zraka. Korištenjem LG-ovih najnovijih dostignuća u pročišćavanju zraka, visokoučinkoviti zamjenjivi filteri omogućavaju nosivom pročišćivaču zraka PuriCare isporuku svježeg, čistog zraka u zatvorenom i vanjskom prostoru. Zahvaljujući dvostrukim ventilatorima LG-ov nosivi pročišćivač zraka omogućava korisnicima da udišu čist filtrirani zrak, dok ugrađeni, patentirani respiratorni senzor otkriva ciklus disanja i volumen daha korisnika te u skladu s tim prilagođava dvostruke ventilatore s tri brzine. Ventilatori se automatski ubrzavaju kako bi pomogli pri udisanju zraka te usporavaju kako bi se smanjio otpor pri izdisaju, što zajedno olakšava disanje.

Ergonomski dizajniran na temelju opsežne analize oblika lica, LG PuriCare čvrsto prianja uz lice korisnika kako bi se smanjilo ispuštanje zraka oko nosa i brade. Dizajn također omogućava udobno nošenje satima. Učinkovita i lagana baterija od 820 mAh traje do osam sati u smanjenom načinu rada i dva sata u pojačanom načinu rada.*

Osim toga, ovo LG-ovo inovativno rješenje za čist zrak dolazi s jedinstvenim spremnikom koji pomaže u održavanju higijene između korištenja. Opremljen je UV-LED lampicama koje ubijaju štetne bakterije, a može čak napuniti uređaj i poslati obavijest mobilnoj aplikaciji LG ThinQ (za Android/iOS) kada je vrijeme za zamjenu filtera. S obzirom na to kako je svaka komponenta nosivog pročišćivača zraka LG PuriCare – od filtera do traka za uši – zamjenjiva i reciklabilna, riječ je o ekološki prihvatljivom rješenju.
Marin Režić
Lifestyle
LG PuriCare
Značajna zdravstvena i higijenska korist
“Nosivi pročišćivač zraka PuriCare uzbudljiv je dodatak našoj rastućoj liniji proizvoda dizajniranih za pružanje značajnih zdravstvenih i higijenskih koristi“, rekao je Dan Song, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “U vrijeme kada korisnici traže načine kako život učiniti sigurnijim i praktičnijim, važno je da smo u mogućnosti ponuditi rješenja koja imaju opipljivu dodanu vrijednost.“ LG je za vrijeme sajma IFA 2020 predstavio virtualnu izložbu s najnovijim inovacijama, uključujući nosivi LG PuriCare.
Možda ste propustili...

“GRAVELMAN ZAGREB 2020.” 20. RUJNA SA STARTOM I CILJEM NA ZAGREBAČKOM BUNDEKU

Nova biciklistička utrka humanitarnog karaktera s Crvenim Nosovima, duga 100 km

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROJEKT RADIONICA MENTALNOG TRENINGA

Otkrivena formula sreće u doba pandemije koronavirusa

2

SAVJET SEZONSKE NAMIRNICE

Zlatna košarica zdravlja je mirisna, sočna, neodoljiva

3

“GRAVELMAN ZAGREB 2020.” 20. RUJNA SA STARTOM I CILJEM NA ZAGREBAČKOM BUNDEKU

Nova biciklistička utrka humanitarnog karaktera s Crvenim Nosovima, duga 100 km