Učionica

Super ponuda za školarce u Narodnim novinama!
Objavljeno 28. kolovoza, 2020.

Birate li pribor i opremu za povratak školaraca u školske klupe, posjetite prodavaonice Narodnih novina – na jednom mjestu pronaći ćete sve za školu po pristupačnim cijenama.

Iskoristite veliko sniženje od 30 % na 200 artikala školskog pribora do 15. rujna 2020. godine u svim prodavaonicama i u e-trgovini Narodnih novina. Izaberite sve za školu u širokoj ponudi kvalitetne i povoljne opreme za školarce renomiranih svjetskih brendova kao što su Herlitz, Bodypack, Kores, Maped, Schneider, Jolly, Wedo, Foldermate, Marvy Uchida, Henzo, Edigs i Rebell i Oxford.

U Narodnim novinama pronaći ćete veliku ponudu školskih torbi i ruksaka po akcijskim cijenama: Herlitz anatomsku torbu možete kupiti po cijeni od svega 298 kn, a Bodypack školski ruksak po cijeni od 193,90 kn.

Pored torbe, školarca treba opskrbiti pernicom, bilježnicama, bojicama, geometrijskim priborom i ostalim sitnim potrepštinama poput šiljila ili gumice. Herlitz pernice s priborom možete nabaviti po akcijskoj cijeni od 55 kn.

U odabranim prodavaonicama Narodnih novina možete pronaći i uslugu strojnog omatanja knjiga CoLibri kojom ćete knjigama osigurati dugotrajnu zaštitu od oštećenja. CoLibri strojno omatanje pogodno je za sve formate i debljine knjiga.


 

 
Do 30. rujna 2020. traje i velika nagradna igra u kojoj za svaku kupnju od 100 kuna možete osvojiti vrijedne nagrade - dodatan razlog da posjetite Narodne novine!
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike