Dome slatki dome
ISKORISTITE POPUSTE

Super vikend u Tepih centru!
Objavljeno 27. kolovoza, 2020.

Od 27. do 30.9. iskoristite popuste i do -20%. Bilo da trebate tepihe, tapisone, zavjese ili rasvjetu, u Tepih centru je akcija kako bi što bolje osvježili i uredili dom po vlastitom ukusu.


TAPISON UNOSI SKLAD U PROSTORIJE
  
Ljubitelji tapisona ovaj vikend će se razveseliti s -10% popusta! Prednosti modernih i kvalitetnih tapisona su što čine cjelinu i time dom s puno prostorija djeluje usklađeno. Još jedan veliki plus je stabilnost (nema proklizavanja ??) i bolja akustika, što će posebno znati cijeniti ljubitelji glazbe.

U Tepih centru čeka vas širok raspon boja, tekstura i dezena, a možete osloboditi kreativnost i uskladiti više različitih kako bi dobili zanimljiv, nov i jedinstven dizajn tapisona.


Pogledajte izbor tapisona na web shopu Tepih centra.


PVC I TEPIH STAZE ZA POSEBNU DIMENZIJU PROSTORA


Kraj ljeta idealno je vrijeme za renoviranje, a sve koji su se odvažili na taj projekt u Tepih centru čeka -10% popusta na PVC podove i tepih staze.

PVC podovi izuzetno su zahvalan materijal jer osim jednostavnog održavanja, najisplativije su rješenje za podnu oblogu. Tijekom hladnijeg vremena ne hlade poput primjerice parketa ili mramora, tako da s njima dobivate i dodatnu uštedu na grijanju prostorija.


Tepih staze idealno su rješenje koje će vašem hodniku, stubištu ili međuprostorima dati posebnu dimenziju. Ovisno o odabranoj boji, prostoru može dati dubinu, vizualno ga povećati, skrenuti pozornost s nekih nedostataka ili dodatno naglasiti detalje.

Pogledajte izbor PVC podnih obloga i tepih staza na web shopu Tepih centra.



VELIK IZBOR MODERNIH I TRADICIONALNIH TEPIHA
 
Svi tepisi ovog vikenda sniženi su -15%! Ljubitelji modernih tepiha bogatih tekstura, kvalitetnih materijala i raznih dezena oduševit će se popularnom Bestseller linijom, a ni oni vjerni tradicionalnom stilu neće ostati razočarani je u Tepih centru najveći izbor ručnih i strojno rađenih tepiha.

Pogledajte izbor na Tepih centar web shopu.


5 RAZLOGA ZAŠTO ODABRATI ZAVJESE

Zavjese ne služe samo kao dekoracija kojom ćete naglasiti detalje u domu ili personalizirati prostor, ovisno o vašim željama i odabiru materijala i boja, možete iskoristiti njihove druge brojne prednosti.

Evo zašto odabrati zavjese:


Zaštita od prašine: ova prednost izuzetno je važna za zdravlje i higijenu, posebice ljudima sklonijim alergijama koji su osjetljivi na prašinu i vanjske utjecaje. Zavjese će spriječiti ulazak prašine koja dolazi izvana, a osim što ćete dobiti zdraviji i ugodniji životni prostor, smanjit će se i stalna potreba za brisanjem površina.


Ušteda kućnog budžeta: odabir lanenih tkanina najbolji je izbor ako želite čim više uštedjeti na troškovima. Izuzetno su praktične jer zimi zadržavaju toplinu, a ljeti smanjuju zadržavanje topline u prostoriji čime stvarate uštedu na kućnim troškovima tijekom cijele godine.


Kontrolira ulazak svjetla i privatnost: ovo je izuzetno bitno za spavaće sobe. Birajte deblje, neprovidne materijale koje imaju mogućnost u potpunosti blokirati vanjsku svjetlost, a ako ipak kroz dan želite pustiti sunčeve zrake, tamne zavjese stavite ispred laganijih svijetlih koje će sobu krasiti tijekom dana.


Personalizira prostoriju: velik izbor dezena, materijala, boja i dužina daje vam mogućnost odabira idealnih zavjesa po vašem ukusu. Oslobodite maštu i naglasite omiljeni kutak ili detalj u domu, razdvojite prostorije ili koristite zavjese za originalno uređen balkon ili terasu.

Mogućnosti su brojne, a vaša mašta granica. Ovaj vikend u Tepih centru vas čeka -20% popusta na sve zavjese!


Pogledajte izbor zavjesa u web shopu.

 


*Popusti se odnose na sve proizvode sa zalihe. U web shopu nisu prikazani svi proizvodi iz trgovina.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike