Mozaik
GLAZBENA LEGENDA

Krunoslav Kićo Slabinac bori se za život
Objavljeno 14. kolovoza, 2020.

Krunoslav Kićo Slabinac, glazbena legenda i bivši saborski zastupnik, nalazi se u induciranoj komi i život mu je ugrožen, izvještava RTL televizija.

Slabinac je podvrgnut rutinskoj operaciji srca, međutim stvari su se zakomplicirale. Nakon prve, uslijedile su još dvije operacije. Ugrađeno mu je nekoliko premosnica pa je posljednjih nekoliko dana u intenzivnoj jedinici KBC-a Zagreb. Stavljen je u induciranu komu kako bi se organizam lakše izborio s teškim stanjem.

- Svi su očekivali da će za par dana izaći i da će biti sve dobro, a onda sam doznao od svojih prijatelja, od Ivana, njegovog sina, da se situacija ne odvija onako kako bi trebala. Danas sam doznao da je na respiratoru, rekao je Duško Lokin, njegov menadžer za inozemstvo i dugogodišnji prijatelj.

Krunoslav Kićo Slabinac nedavno je proslavio 50 godina solo karijere. Pjevao je sve,  od rocka do bećarca. Za njega kažu da je najveći showman svoje generacije, a njegovi prijatelji nadaju se da će baš zbog svog vedrog i optimističnog duha pobijediti bolest.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike