TvObzor
NOVA TV:  NAJVEĆA TRILOGIJA U POVIJESTI UFC-A

Miočić protiv Cormiera za status legende u teškoj kategoriji
Objavljeno 14. kolovoza, 2020.

MMA fanovi diljem svijeta dobili su injekciju adrenalina nakon što je UFC objavio najavu za konačni obračun Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Najveća trilogija u povijesti UFC-a svoje veliko finale dobiva idućeg vikenda u Las Vegasu, u UFC-ovom APEX-u, u noći između subote i nedjelje, u 4 sata, a pobjednik će ponijeti status apsolutne legende UFC-ove teške kategorije. Veliki meč pratite uživo na portalu GOL.hr od 4 sata, a odgođeni prijenos bit će prikazan na Novoj TV, u 22.45 sati.

U srpnju 2018. godine Cormier je iznenadio američkog borca hrvatskih korijena i oduzeo mu titulu prvaka teške kategorije teškim nokautom 27 sekundi prije kraja prve runde. Ono što je pratiteljima ovoga sporta ostalo u sjećanju jest količina tolerancije glavnog suca tog okršaja Marca Goddarda za prljave trikove Daniela Cormiera kojega je čak pet puta upozorio da „pospremi prste“. Naime, Miočić je prvi meč završio s velikim brojem porezotina oko očiju, dok mu je nakon drugog ustanovljeno oštećenje retine, zbog čega mu je i karijera došla pod znak pitanja.

Godinu dana kasnije Miočić je Cormieru uzvratio na identičan način, s tim da je prve tri runde izgubio, a potom čudesno preokrenuo stvari u svoju korist i nokautirao Cormiera prvi put u njegovoj karijeri. Sada ga očekuje najvažnija borba MMA karijere.

“Pred Stipom je jedan od najvećih mečeva njegove velike karijere. Daniel Cormier u prethodna je dva okršaja pokazao da se radi o vrhunskom borcu, i tko god pobijedi može mirne duše kazati da je najveći UFC teškaš. Nadam se da je zaliječio svoje ozljede oka, da je prošao prave pripreme i dobro se pripremio na Cormierovo hrvanje, a koje bi on mogao forsirati u trećem okršaju. Stipe je mentalno ekstremno jak borac, i vjerujem da će ga to dovesti do pobjede i u ovoj borbi u koju ulazi ipak kao čovjek s pojasom i pobjednik prošle borbe. Ovaj ćemo dvojac analizirati kroz brojne priloge idućih dana, ali i kroz našu specijaliziranu emisiju Lucky Punch, na portalu GOL.hr. U njoj ćemo ugostiti pojedince koji su sparirali s Miočićem, pa ćemo iz prve ruke čuti njihova razmišljanja o njegovoj kvaliteti”, rekao je Vlado Boban, koji će i komentirati nadolazeći meč.

Borbu Miočića i Cormiera ne propustite uživo na portalu GOL.hr u noći između subote i nedjelje, 16. kolovoza, 4 sata, te u nedjelju u 22.45 sati na Novoj TV.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”