Regija
RADOVI U ZAMAHU NA TENISKIM TERENIMA

Pod LED rasvjetom i preostala dva teniska terena od njih pet
Objavljeno 12. kolovoza, 2020.
DONJI MIHOLJAC

Ljubiteljima bijelog sporta u Donjem Miholjcu smiješi se nova sezona, a posebno će biti zanimljiva onima koji vrijeme provode igrajući tenis na terenima Teniskog kluba Donji Miholjac.

Članovi kluba, rekreativci, ali i oni koji brane boje u ligaškim natjecanjima, uskoro će doći na svoje, jer su u tijeku radovi na postavljanju sustava rasvjete teniskih terena. Postavit će se LED reflektori, koji će omogućiti igranje tenisa i u večernjim satima.

- LED rasvjeta omogućit će nam igranje u vrhunskim uvjetima u večernjim satima, s obzirom na to da su tijekom dana temperature više od 30 stupnjeva. S ovim zahvatom svi tereni bit će pod rasvjetom, a prioritet u igranju i dalje će imati djeca, jer su ona budućnost našeg kluba. Naš klub ima 211 članova s plaćenom članarinom, što nema ni jedan sportski klub u Donjem Miholjcu. Osim dječaka i djevojčica imamo i juniore, seniore i veterane - ponosno ističe tajnik Teniskog kluba Donji Miholjac Vatroslav Šrajer.

Pod rasvjetom će biti kompleks od četiri zemljana terena i jedan koji ima betonsku podlogu, a na koji će uskoro postaviti gumu.

- Golema je razlika između betona i gume, a mi smo odlučili postaviti gumu, koja je najbolja za noge, mekša je čak od teniske zemlje, a za djecu je to od posebne važnosti, Osim toga, na našem terenu pripreme će moći odraditi vrhunski igrači tenisa - kaže Šrajer. Također, u tijeku je uređenje tribina i potkrovlja u zgradi kluba. U novouređenih 120 četvornih metara potkrovlja smjestit će se fitness, skladište i sanitarni čvor. Inače, uz te radove, završeno je betoniranje nove prilazne staze, koja će osobama s invaliditetom omogućiti pristup teniskim terenima i zgradi kluba.

Radovi idu kako je i planirano te bi trebali biti privedeni kraju do Dana grada, 29. rujna. Sufinanciraju ih Grad Donji Miholjac i Osječko-baranjska županija te sponzori, koji su prepoznali kontinuirani rad i izvrsne rezultate miholjačkih tenisača te važnost ulaganja u sportsku infrastrukturu u svrhu popularizacije, širenja i razvoja teniskoga sporta u Donjem Miholjcu. S.Fridl
Možda ste propustili...

SLAVONSKO-BARANJSKE POLJOPRIVREDNE POVRŠINE

Kiša je spasila usjeve, ali zbraja se šteta od divljači

ŽELE SUVREMENIJU TEHNIČKU OPREMU I SOLARNE PANELE

Zbog specifičnog vlasništva SIC se ne može javljati na natječaje

Najčitanije iz rubrike